Fedora mı Zorin OS mi?

lumien

Centipat
Daha fazla  
Linux'a ilk kez geçiş yapacağım ve Fedora ile Zorin OS arasında kararsız kaldım. Arayüz ve performans açısından Fedora daha çok ilgimi çekiyor, ancak Fedora'nın yeni başlayanlar için zorlayıcı olabileceğini duydum. Daha önce hiç Linux kullanmadım, bu yüzden günlük kullanımda bana zorluk çıkarır mı endişeliyim. Kullanım kolaylığı, yazılım uyumluluğu ve öğrenme eğrisi açısından hangisini önerirsiniz?

Zorin OS çok hatalı diğer insanlar önersede Fedora veya Linux Mint kurabilirsin ve sana önerim Linux'a yeni başladığın için yapay zeka yardımcın olacak Linux'un içinde giriş yapmadan Copilot kullanabilirsin

Neden ikisini de deneyip karar vermiyorsunuz? Linux kurulumu oldukça kolay ve hızlı.

Bu ikisi arasında Fedora, Zorin sorunlu. Ama bence Mint'e de bak.

Zorin OS çok hatalı diğer insanlar önersede Fedora veya Linux Mint kurabilirsin ve sana önerim Linux'a yeni başladığın için yapay zeka yardımcın olacak Linux'un içinde giriş yapmadan Copilot kullanabilirsin
genel baktığımda hep fedora icin stabil değil falan diyolar ama 1 2 yıl once hepsi suanda nasıl

Bu ikisi arasından ben Fedora derim, kullanımında aşırı bir zorluk yok, alışırsınız. Ama hiç Linux tecrübeniz yoksa klasik öneri olarak Mint'i de denemenizi tavsiye ederim.

Genel baktığımda hep Fedora icin stabil değil falan diyorlar ama 1 2 yıl once hepsi şu anda nasıl.

Fedora stabildir. Fakat Mint kurmanızı tavsiye ederim. Öğrendikten sonra Fedora'ya bakabilirsiniz.

İkiside değil Ubuntu kullanın.
Zorin OS gibi temalanmış Ubuntu kullanmaya gerek yok.
Fedora gibi varlığı RHEL için olan, devamlılığı belirsiz ve kesin olmayan bir dağıtımı kullanmak mantıksız.

İkiside değil Ubuntu kullanın.
Zorin OS gibi temalanmış Ubuntu kullanmaya gerek yok.
Fedora gibi varlığı RHEL için olan, devamlılığı belirsiz ve kesin olmayan bir dağıtımı kullanmak mantıksız.
ubuntu hakkinda hic bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…