Fedora mı Zorin OS mi?

Linux'a ilk kez geçiş yapacağım ve Fedora ile Zorin OS arasında kararsız kaldım. Arayüz ve performans açısından Fedora daha çok ilgimi çekiyor, ancak Fedora'nın yeni başlayanlar için zorlayıcı olabileceğini duydum. Daha önce hiç Linux kullanmadım, bu yüzden günlük kullanımda bana zorluk çıkarır mı endişeliyim. Kullanım kolaylığı, yazılım uyumluluğu ve öğrenme eğrisi açısından hangisini önerirsiniz?
Şimdilik ZorinOS kullan öğrendikçe Fedora'ya geçebilirsin.

Ubuntu hakkinda hiçbir bilgim yok
Fedora veya Zorin hakkında bir bilgin var mı? Yoksa sadece kulaktan duyduğun dağıtımlar mı?
Ya da aralarında ne kadar fark olduğunu biliyor musun? Ya da geçmişlerini araştırdın mı?

Muhtemelen Ubuntu Linux dağıtımı olarak bulabileceğin en doğru dağıtım.

Fedora'da medya kodekleri yüklü gelmiyor ve Linux tecrübeniz yoksa sizi Linux'tan soğutur. Sakın geçmeyin. Zorin'de herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Hata olduğunu söyleyenler ne hatası yaşıyor onu da anlamıyorum. Linux Mint, Kubuntu, KDE neon ve Zorin başlangıç için en ideal dağıtımlar. KDE neon ve Kubuntu içlerinde en iyisi.

Zorin OS son kullanıcı için en ideal Linux dağıtımlarından biri. Fedora Orta seviye kullanıcılara hitap ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı