Fedora nasıl bir dağıtım?

• Konuyu başlatan 627056
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.072
Kali biraz sorunlu hocam. Kendim test ettim. Bir program vardı GitHub'da. Pentesting araçlarını kurabiliyorduk. Adını unuttum.
Sorunlu çalışıyor.

Fedora pentesting için uygun değildir. Pentesting uygulamalarını kurmaya yarayan scriptlerin çoğu sorunlu çalışır, çalışadabilir fakat iyi bir sonuç alacağınızı sanmam.

Stabil ve sorunları az olan dağıtım çok az sorun yaşamıştım kullanırken ve kurarken. Tek sıkıntısı pacmane alışkın olduğum için dnf yavaş gelmişti.

Bu konudan bende muzdariptim ama şu an Arch tabanlı dağıtımlardan vazgeçemiyorum.
DNF ve RPM de pacman gibi hızlı olsaydı tercih ederdim ama Nobara'yı denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konudan bende muzdariptim ama şu an Arch tabanlı dağıtımlardan vazgeçemiyorum.
DNF ve RPM de pacman gibi hızlı olsaydı tercih ederdim ama Nobara'yı denemedim.

OpenSUSE veya Fedora kullanırken ister istemez apt veya pacman komutları yazabiliyorum. 🙃
Paket derleme ile uğraşabilirseniz dağıtımların farkları epey azalıyor.

OpenSUSE veya Fedora kullanırken ister istemez apt veya pacman komutları yazabiliyorum. 🙃
Paket derleme ile uğraşabilirseniz dağıtımların farkları epey azalıyor.

Fedora kurdum ama sonra EndeavourOS geçtim, aşırı iyi. Diğer dağıtımlara göre hem pacman paket yöneticisi hem hafifliği ve hızıyla çok önde olmuş. Arch tabanlı ilk dağıtım kullanışım ama bundan sonra Arch tabanlı kullanırım hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı