FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Böyle bir hata var Lutris'te oynayamıyorum Lies of P. Çözümü nedir? Arkadaşlar ile oynamak için o kadar bekledim kurdum yani.
Böyle bir hata var Lutris'te oynayamıyorum Lies of P. Çözümü nedir? Arkadaşlar ile oynamak için o kadar bekledim kurdum yani.
Çözüm FDY 23 Haziran 2025 Command Prompt001 dedi: NVIDIA grafik kartlarının sürücüleri Linux'ta hazır şekilde gelmiyor. Yazılım mağazandan indirebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA'i sürücülerini en baştan sildim yükledim düzeldi.
Command Prompt001 dedi: NVIDIA grafik kartlarının sürücüleri Linux'ta hazır şekilde gelmiyor. Yazılım mağazandan indirebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA'i sürücülerini en baştan sildim yükledim düzeldi.
Command Prompt001 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Yokohama, Çin Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 Lutris üzerinden VKD3D ayarını kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Command Prompt001 dedi: Lutris üzerinden vkd3D ayarını kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel grafikmkartına alınca sorun yok ama NVIDIA alınca oyun çöküyor neden acaba sürücüler tam kurulmadı mı acaba? Artı 0 Eksi
Command Prompt001 dedi: Lutris üzerinden vkd3D ayarını kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel grafikmkartına alınca sorun yok ama NVIDIA alınca oyun çöküyor neden acaba sürücüler tam kurulmadı mı acaba?
Command Prompt001 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Yokohama, Çin Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #4 FDY dedi: Hocam Intel grafikmkartına alınca sorun yok ama NVIDIA alınca oyun çöküyor neden acaba sürücüler tam kurulmadı mı acaba? Genişletmek için tıkla... NVIDIA grafik kartlarının sürücüleri Linux'ta hazır şekilde gelmiyor. Yazılım mağazandan indirebiliyorsun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
FDY dedi: Hocam Intel grafikmkartına alınca sorun yok ama NVIDIA alınca oyun çöküyor neden acaba sürücüler tam kurulmadı mı acaba? Genişletmek için tıkla... NVIDIA grafik kartlarının sürücüleri Linux'ta hazır şekilde gelmiyor. Yazılım mağazandan indirebiliyorsun diye biliyorum.
KS KS FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #5 Command Prompt001 dedi: NVIDIA grafik kartlarının sürücüleri Linux'ta hazır şekilde gelmiyor. Yazılım mağazandan indirebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA'i sürücülerini en baştan sildim yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Command Prompt001 dedi: NVIDIA grafik kartlarının sürücüleri Linux'ta hazır şekilde gelmiyor. Yazılım mağazandan indirebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA'i sürücülerini en baştan sildim yükledim düzeldi.