Fedora'dan Windows nasıl geçilir?

eedd

Decapat
Fedora'dan cok sıkıldım Windows gecmek istiyorum nasıl geçebilirim?

Not: ISO ile yazmaya çalıştım ve nedense diskimi bulmuyordu.

Fedora'dan cok sıkıldım Windows gecmek istiyorum nasıl geçebilirim?

Not: ISO ile yazmaya çalıştım ve nedense diskimi bulmuyordu.

WoeUSB programını indir. Onunla ISO dosyasını yazdır USB'ye. Eğer BIOS'un UEFI ise GPT seç.

Ayrıca normal Windows kullanmanı önermem. ReviOS veya AtlasOS bakabilirsin.

WoeUSB programını indir. Onunla ISO dosyasını yazdır USB'ye. Eğer BIOS'un UEFI ise GPT seç.

Nedense açılmıyor diyor şifreni gir açmamız için falan ama açılmıyor ReviOS falan bilmiyorum ama direkt indirme yapmak istiyorum. Gidip kod yazmak değil oyun oynamak falan istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ventoy kullan. ISO dosyasını çıkarmadan, dağıtmadan direkt usb'deki dosyadan başlatmaya yarıyor.

Nedense açılmıyor diyor şifreni gir açmamız için falan ama açılmıyor ReviOS falan bilmiyorum ama direkt indirme yapmak istiyorum. Gidip kod yazmak değil oyun oynamak falan istiyorum.

Hocam sudo WoeUSB yazın terminale çalıştırın.

WoeUSB'nin GUI sorunlu. mount point gibi bir hata veriyor. Winboot seçeneği ile Ventoy daha mantıklı.

Eğer belirtilen hiçbir yöntem işe yaramaz ise Windows sanal makine ile bir USB oluşturun. En temiz çözüm bu gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…