Çözüldü Fedora'ya Android emülatör nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ademsahinnn

Hectopat
Selam,

KDE'li Fedora'ya en basit ve rahat kullanımı olan hangi Android emülatörü nasıl kurabilirim? Oyun vs oynamak için istemiyorum. Sesli kitap çok fazla dinlerim, kurduğum emülatörden tek beklentim Storytel uygulamasını çalıştırması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam,

KDE'li Fedora'ya en basit ve rahat kullanımı olan hangi Android emülatörü nasıl kurabilirim? Oyun vs oynamak için istemiyorum. Sesli kitap çok fazla dinlerim, kurduğum emülatörden tek beklentim Storytel uygulamasını çalıştırması.
Waydroid
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Selam,

Waydroid
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Selam,

KDE'li Fedora'ya en basit ve rahat kullanımı olan hangi Android emülatörü nasıl kurabilirim? Oyun vs oynamak için istemiyorum. Sesli kitap çok fazla dinlerim, kurduğum emülatörden tek beklentim storytel uygulamasını çalıştırması.

Waydroid kurabilirsin. Onun haricine anbox indirebilirsin.
Waydroid kurulum.

Gapps ile kurarsan bir de kayıt etmen gerekli cihazını ama gapss olmadan kurarsan hiçbir ek adıma ihtiyacın olmuyor ama Google servisleri olmadan çalışmayan uygulamalarda problem olabilir.

Waydroid kurulum.

Gapps ile kurarsan bir de kayıt etmen gerekli cihazını ama gapss olmadan kurarsan hiçbir ek adıma ihtiyacın olmuyor ama Google servisleri olmadan çalışmayan uygulamalarda problem olabilir.

Storytel kullanmak için istiyorum sanırım onda GAPPS ihtyiacı yoktu.

Storytel kullanmak için istiyorum sanırım onda gapps ihtyiacı yoktu.

Onu harici bir APK indirerek ya da Aurora Store üzerinden indirip deneyebilirsiniz. Ben bir dls 2022'yi Aurora'dan indirmiştim ama açtığımda Google Play'den indrin diye uyarı veriyor ve öyle kalıyordu. Eğer vanilla kurulumla storytel açılmazsa silersiniz Gapps'le yüklersiniz.

Waydroid

Waydroid kurulum.

Onu harici bir APK indirerek ya da Aurora Store üzerinden indirip deneyebilirsiniz. Ben bir dls 2022'yi Aurora'dan indirmiştim ama açtığımda Google Play'den indrin diye uyarı veriyor ve öyle kalıyordu. Eğer vanilla kurulumla storytel açılmazsa silersiniz Gapps'le yüklersiniz.
Tavsiyelerinizi dikkate alarak GAPPS'lı şekilde Waydroid kurdum. Videodaki yöntemi uyguladım ve sonuç mükemmel. Uygulamanın da ayrıca sabitlenebilmesi çok iyi oldu çalışırken direkt olarak açıp sesli kitap dinlemeye devam edebiliyorum. Teşekkürler herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı