Rehber Fedora'ya Budgie dahil masaüstü ortamları kurmak

Güzel rehber. Eline sağlık.

Budgie masaüstü ortamı kurma komutu Fedora 34 sürümünde çalışır mı?

Fedora'ya GNOME kurmaktan daha kolay bir şey yok da Workstation sürümlerinde kaldırmak için farklı yollar aramak gerekiyor. Adamlar gnome-shell paketini korumalı paketler kategorisine almış. XFCE yükleyip GNOME'u kaldırmak isterken bunu keşfettim. Tabi bende rpm -e komutunu çektim.

Son düzenleme:
Sanırım dnf install yerine pacman -S yaptınız mı Arch için de geçerli olur bence. masaüstlerinde kullandığınız temaları paylaşır mısınız? Hayran kaldım! Bir de plank mi kullandınız ?

Sanırım dnf install yerine pacman -S yaptınız mı Arch için de geçerli olur bence. masaüstlerinde kullandığınız temaları paylaşır mısınız? Hayran kaldım! Bir de plank mi kullandınız ?
Tamamen aynısı olmaz. Mesela Budgie için belirttiğim adımları Pacman'de uygulayamazsınız. Tema olarak hep Orchis Dark, ikon teması olarak Tela Circle kullanırım.

Tamamen aynısı olmaz. Mesela Budgie için belirttiğim adımları Pacman'de uygulayamazsınız. Tema olarak hep Orchis Dark, ikon teması olarak Tela Circle kullanırım.
Budgie için üzüldüm. Eğer conky'lerimi ayarlarsam size SS atacağım sistemimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…