Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar Xfce Fedora indirdim GNOME masaüstü kurmak istiyorum nasıl kurarım?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 25 Aralık 2021 #2 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar Xfce Fedora indirdim GNOME masaüstü kurmak istiyorum nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla... dnf grouplist -v buradan bakabilirsiniz. indireceğiniz desktop'un başına @ getirin örnek sudo dnf install @workstation-product-environment
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar Xfce Fedora indirdim GNOME masaüstü kurmak istiyorum nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla... dnf grouplist -v buradan bakabilirsiniz. indireceğiniz desktop'un başına @ getirin örnek sudo dnf install @workstation-product-environment
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Aralık 2021 #3 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar Xfce Fedora indirdim GNOME masaüstü kurmak istiyorum nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo dnf install @gnome-desktop
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar Xfce Fedora indirdim GNOME masaüstü kurmak istiyorum nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo dnf install @gnome-desktop