Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #1 Bu eklenti Fedora'ya nasıl eklenir? Fedora'ya Ubuntu tarzı görünüm amacı için. Dosya Ekleri 1.png 52,5 KB · Görüntüleme: 112
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Eylül 2020 #2 GitHub - KDE/latte-dock: Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids - KDE/latte-dock github.com Adı Latte Dock. Fedora'nun App Store'undan arat.
GitHub - KDE/latte-dock: Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids - KDE/latte-dock github.com Adı Latte Dock. Fedora'nun App Store'undan arat.
Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #3 350070 dedi: GitHub - KDE/latte-dock: Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids - KDE/latte-dock github.com Adı Latte Dock. Fedora'nun App Store'undan arat. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Latte Dock değil. O, Plank gibi.
350070 dedi: GitHub - KDE/latte-dock: Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids Replacement dock for Plasma desktops, providing an elegant and intuitive experience for your tasks and plasmoids - KDE/latte-dock github.com Adı Latte Dock. Fedora'nun App Store'undan arat. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Latte Dock değil. O, Plank gibi.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 12 Eylül 2020 #4 Gnome kullanıyorsan Dash to dock ekleyebilirsin. Gnome'a özel bir tweak çünkü. Gnome haricinde alternatif başka bir tweak vardır illa biraz araştırırsan bulursun.
Gnome kullanıyorsan Dash to dock ekleyebilirsin. Gnome'a özel bir tweak çünkü. Gnome haricinde alternatif başka bir tweak vardır illa biraz araştırırsan bulursun.
Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #5 xearhtain dedi: Gnome kullanıyorsan Dash to dock ekleyebilirsin. Gnome'a özel bir tweak çünkü. Gnome haricinde alternatif başka bir tweak vardır illa biraz araştırırsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Fedora GNOME sürümü. xearhtain dedi: Gnome kullanıyorsan Dash to dock ekleyebilirsin. Gnome'a özel bir tweak çünkü. Gnome haricinde alternatif başka bir tweak vardır illa biraz araştırırsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Ubuntu hariç gördüğüm diğer tüm GNOME masaüstü sürümlü dağıtımlar da bu eklenti yoktu.
xearhtain dedi: Gnome kullanıyorsan Dash to dock ekleyebilirsin. Gnome'a özel bir tweak çünkü. Gnome haricinde alternatif başka bir tweak vardır illa biraz araştırırsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Fedora GNOME sürümü. xearhtain dedi: Gnome kullanıyorsan Dash to dock ekleyebilirsin. Gnome'a özel bir tweak çünkü. Gnome haricinde alternatif başka bir tweak vardır illa biraz araştırırsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Ubuntu hariç gördüğüm diğer tüm GNOME masaüstü sürümlü dağıtımlar da bu eklenti yoktu.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 12 Eylül 2020 #6 Willem Flakkomenstein dedi: Aynen hocam. Fedora GNOME sürümü. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurmaya çalışıyorsun dock eklentisini?
Willem Flakkomenstein dedi: Aynen hocam. Fedora GNOME sürümü. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurmaya çalışıyorsun dock eklentisini?
Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #7 xearhtain dedi: Nasıl kurmaya çalışıyorsun dock eklentisini? Genişletmek için tıkla... Şu an virtualbox'a Fedora GNOME yüklüyorum. Video buldum yapabilirsem yazacağım.
xearhtain dedi: Nasıl kurmaya çalışıyorsun dock eklentisini? Genişletmek için tıkla... Şu an virtualbox'a Fedora GNOME yüklüyorum. Video buldum yapabilirsem yazacağım.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Eylül 2020 #8 Tarayıcına "GNOME Shell Extensions" yaz. Gerisini halledersin zaten.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 12 Eylül 2020 #9 Google Chrome için olan eklentiyi kur: eklenti Ardından Dash to Dock eklentisini kurabilirsin.
Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #10 Ekledim. Dash to Dock eklentisi tam gözükmüyor ama ayarlardan Genişletilmiş hale getirip Ubuntu Dock haline geliyor. Bu arada VirtualBox ile sistemler aşırı yavaş. Çıldıracaktım.
Ekledim. Dash to Dock eklentisi tam gözükmüyor ama ayarlardan Genişletilmiş hale getirip Ubuntu Dock haline geliyor. Bu arada VirtualBox ile sistemler aşırı yavaş. Çıldıracaktım.