Feedermarket güvenilir mi?

Polynomial

Attopat
Merhabalar, Feedermarket.net üzerinden birkaç ürün almak istiyorum. Bu sitenin güvenilir olup olmadığını bilemiyorum. Daha önce açılan iki konuya baktığımda tam olarak cevabı alamadım.

Hocam sıkıntı çıkarır mı bilmem ama bana biraz şüpheli geldi. Ayrıca ben hiçbir sitede bunun gibi ''256 Bit SSL ile güvende alışveriş'' bir şey görmemiştim. Mümkünse başka bir yerden bakın.

Hocam sıkıntı çıkarır mı bilmem ama bana biraz şüpheli geldi. Ayrıca ben hiçbir sitede bunun gibi ''256 Bit SSL ile güvende alışveriş'' bir şey görmemiştim. Mümkünse başka bir yerden bakın.
SSL demek o, çoğu site hoş durduğu için öylesine sitede yazarak belirtiyor. Ayrıca yeni bir girişim olabilir böyle herkesin şüpheci yaklaşmasınıda doğru bulmuyorum. Forumdan kimsede buradan ürün almişa benzemiyor. Mesaj atıp, üründen görsel isteyebilir ve şansınızı deneyebilirsiniz.

SSL demek O, çoğu site hoş durduğu için öylesine sitede yazarak belirtiyor. Ayrıca yeni bir girişim olabilir böyle herkesin şüpheci yaklaşmasınıda doğru bulmuyorum. Forumdan kimsede buradan ürün almişa benzemiyor. Mesaj atıp, üründen görsel isteyebilir ve şansınızı deneyebilirsiniz.

Hocam zaten sadece başka sitelerde görmediğimden garibime gittiği için yazdım. Ayrıca sipariş almışlar ise yorum kısmı koymamaları garip. Dediğinize katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı