Polynomial
Attopat
Merhabalar, Feedermarket.net üzerinden birkaç ürün almak istiyorum. Bu sitenin güvenilir olup olmadığını bilemiyorum. Daha önce açılan iki konuya baktığımda tam olarak cevabı alamadım.
SSL demek o, çoğu site hoş durduğu için öylesine sitede yazarak belirtiyor. Ayrıca yeni bir girişim olabilir böyle herkesin şüpheci yaklaşmasınıda doğru bulmuyorum. Forumdan kimsede buradan ürün almişa benzemiyor. Mesaj atıp, üründen görsel isteyebilir ve şansınızı deneyebilirsiniz.Hocam sıkıntı çıkarır mı bilmem ama bana biraz şüpheli geldi. Ayrıca ben hiçbir sitede bunun gibi ''256 Bit SSL ile güvende alışveriş'' bir şey görmemiştim. Mümkünse başka bir yerden bakın.
SSL demek O, çoğu site hoş durduğu için öylesine sitede yazarak belirtiyor. Ayrıca yeni bir girişim olabilir böyle herkesin şüpheci yaklaşmasınıda doğru bulmuyorum. Forumdan kimsede buradan ürün almişa benzemiyor. Mesaj atıp, üründen görsel isteyebilir ve şansınızı deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.