Void3f Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi almakta kararsız kaldım. Kaç kişi ile oynanıyor?
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlarınızla birlikte çok eğlendirecek bir oyun bana kalırsa zaten çok bir para değil. Bu 1 sene önceki video oyunu çok daha güzel hale getirdiler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlarınızla birlikte çok eğlendirecek bir oyun bana kalırsa zaten çok bir para değil. Bu 1 sene önceki video oyunu çok daha güzel hale getirdiler.
Void3f Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #3 NoobEller dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlarınızla birlikte çok eğlendirecek bir oyun bana kalırsa zaten çok bir para değil. Bu 1 sene önceki video oyunu çok daha güzel hale getirdiler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Kaç kişi zevkli olur? @NoobEller
NoobEller dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlarınızla birlikte çok eğlendirecek bir oyun bana kalırsa zaten çok bir para değil. Bu 1 sene önceki video oyunu çok daha güzel hale getirdiler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Kaç kişi zevkli olur? @NoobEller
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #4 Void3f dedi: Teşekkürler hocam. Kaç kişi zevkli olur? @NoobEller Genişletmek için tıkla... Genelde Discord üzerinde toplanıp maks oyuncu ile giriyorlar ama 1-2 düşük ya da maks pek fark etmez.
Void3f dedi: Teşekkürler hocam. Kaç kişi zevkli olur? @NoobEller Genişletmek için tıkla... Genelde Discord üzerinde toplanıp maks oyuncu ile giriyorlar ama 1-2 düşük ya da maks pek fark etmez.
Void3f Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #5 NoobEller dedi: Genelde Discord üzerinde toplanıp maks oyuncu ile giriyorlar ama 1-2 düşük ya da maks pek fark etmez. Genişletmek için tıkla... tamam hocam
NoobEller dedi: Genelde Discord üzerinde toplanıp maks oyuncu ile giriyorlar ama 1-2 düşük ya da maks pek fark etmez. Genişletmek için tıkla... tamam hocam