LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 20 Kasım 2021 #1 YouTube'da Teneke Kafalar isimli kanalın yeni bir oyunu. Siz oyunu nasıl buldunuz? Ben gayet beğendim. Oyun daha da gelişirse iyi yerlere gelebilir.
YouTube'da Teneke Kafalar isimli kanalın yeni bir oyunu. Siz oyunu nasıl buldunuz? Ben gayet beğendim. Oyun daha da gelişirse iyi yerlere gelebilir.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #2 Güzel, arkadaşlarla eğlenceli bir oyun. Elraenn vb. Twitch yayıncıları oynayınca Türkiye'de patladı oyun. Yabancılar falan da oynadı sanırsam. İyice popülerleşti.
Güzel, arkadaşlarla eğlenceli bir oyun. Elraenn vb. Twitch yayıncıları oynayınca Türkiye'de patladı oyun. Yabancılar falan da oynadı sanırsam. İyice popülerleşti.
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #3 Kalabalık arkadaşlar için gayet eğlenceli. Tavsiye ederim.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 20 Kasım 2021 #5 Ben oyunu aldım ama hiçbir şey anlamadım oyundan. Hatta Feign Discord sunucusunda troll yaptığımı falan düşündüler.
Ben oyunu aldım ama hiçbir şey anlamadım oyundan. Hatta Feign Discord sunucusunda troll yaptığımı falan düşündüler.