X xprıvate999 Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Dostlar merhaba, benim hiç Spectre skinim yok. Sizce Felaketin Kalbi alınır mı? 2175 yoksa daha uygun olan Asil Yağmacı vb. şeyler mı bekleyeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025
Dostlar merhaba, benim hiç Spectre skinim yok. Sizce Felaketin Kalbi alınır mı? 2175 yoksa daha uygun olan Asil Yağmacı vb. şeyler mı bekleyeyim?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.622 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 xprıvate999 dedi: Dostlar merhaba, benim hiç spectre skinim yok. Sizce felaketin kalbi alınır mı? 2175 yoksa daha uygun olan asil yağmacı vb. şeyler mı bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Çok da kötü değil ama ben alacak olsam yağmacı alırdım.
xprıvate999 dedi: Dostlar merhaba, benim hiç spectre skinim yok. Sizce felaketin kalbi alınır mı? 2175 yoksa daha uygun olan asil yağmacı vb. şeyler mı bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Çok da kötü değil ama ben alacak olsam yağmacı alırdım.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 778 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 xprıvate999 dedi: Dostlar merhaba, benim hiç spectre skinim yok. Sizce felaketin kalbi alınır mı? 2175 yoksa daha uygun olan asil yağmacı vb. şeyler mı bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam yağmacı asil beklerdim ama felaketin kalbide çok kötü değil.
xprıvate999 dedi: Dostlar merhaba, benim hiç spectre skinim yok. Sizce felaketin kalbi alınır mı? 2175 yoksa daha uygun olan asil yağmacı vb. şeyler mı bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben olsam yağmacı asil beklerdim ama felaketin kalbide çok kötü değil.