FELİCON K2 seti alınır mı?

Olur.

WhatsApp Görsel 2023-08-10 saat 14.15.26.jpg

Edit: Kullanmayanlar benden daha iyi biliyor sanırım...

Son düzenleme:

Olur.

Eki Görüntüle 1897208

Edit: Kullanmayanlar benden daha iyi biliyor sanırım...
Kaç senedir kullanıyorsunuz? En giriş seviye setlerden biri ve haliyle fiyatının uygunluğu malzeme kalitesiyle orantılı bir ürün. Tabii ki bütçe dahilinde tercihleri herkesin fark edebilir. Ama uzun ömürlü denecek ürünler kategorisine maalesef girmiyor.

Kaç senedir kullanıyorsunuz? En giriş seviye setlerden biri ve haliyle fiyatının uygunluğu malzeme kalitesiyle orantılı bir ürün. Tabii ki bütçe dahilinde tercihleri herkesin fark edebilir. Ama uzun ömürlü denecek ürünler kategorisine maalesef girmiyor.
1 yıl oldu alalı. İnceleme yazacaktım fakat zamanım olmadı. Azıcık temasta bile algılıyor, sesi güzel, sağlam, beyaz rengi çok güzel. Işığı kapatıp kullanıyorum bu arada. Daha düzgün duruyor.
Gerçekten çok fazla klavye kullandım ama bunun kadar düzgün bir klavye kullanmadım. Tabii ki teknoloji şans işi ama aldıktan sonra çok memnun olduğum nadir ürünlerden biri. Fareyi bilemem hiç görmedim bile.

Kullanmadığınız veya kullananı bile görmediğiniz ürünler hakkında bu kadar net yorum yapmanız gerçekten ilginç...

1 yıl oldu alalı. İnceleme yazacaktım fakat zamanım olmadı. Azıcık temasta bile algılıyor, sesi güzel, sağlam, beyaz rengi çok güzel. Işığı kapatıp kullanıyorum bu arada. Daha düzgün duruyor.
Gerçekten çok fazla klavye kullandım ama bunun kadar düzgün bir klavye kullanmadım. Tabii ki teknoloji şans işi ama aldıktan sonra çok memnun olduğum nadir ürünlerden biri. Fareyi bilemem hiç görmedim bile.
O fareler zaten en kötününü kötüsü oluyor. Oyun için hiç mantıklı olacağını düşünmüyorum. Hadi klavye yine oynatır bir nebze de fare hiç akıl kârı değil. Ben de Redragon'un K628'ine şans verdim. Hot-swappable kategorisinde giriş bir seviye ama biraz modlama ve dokunuşla dediğin gibi harika bir klavyeye dönüştü. En büyük sıkıntı şu anda yaşayacağın bir bozulma olacaktır. Teknik servis vs. şansın varsa satıcı bir şekilde yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı