İnceleme Felicon marka %60 klavye

Ürün hâlâ sapasağlam bir şekilde kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Düşük bütçede membran almaktansa bunu almayı tercih ederim ben. MK22 modelini bilmiyorum ona kıyasla alınabilir mi ama dediğim gibi bilmiyorum. Switch modellerinin ne oldugu hakkında bi fikrim yok internette araştırdım ama bulamadım

Hala sağlam mı ve en sessiz Switch mi oluyor brown?
Hâlâ sağlam hocam.

Hayır genel bildiğimiz Switch tarzlarında red oluyor ama red Switch'leri kendi arasında marka kalitesi var. Ona göre araştırıp alın.

Bazı yabancı YouTube içerik üreticileri bir bunun gibi klavye kullanıyor ve sesi çok tok yani seseiz geliyor bu gibi kişiler hangi klavye kullanıyor ve sesi bunun gibi en ucuz klavye önerebilir misiniz?

Bazı yabancı YouTube içerik üreticileri bir bunun gibi klavye kullanıyor ve sesi çok tok yani seseiz geliyor bu gibi kişiler hangi klavye kullanıyor ve sesi bunun gibi en ucuz klavye önerebilir misiniz?
Klavye kısmında konu açın bence hocam klavyelerde uzman değilim .

Hocam size çok sormuşlar ama tuşlarda tekleme var mı acaba bir de hala sağlammı yani bükülme ya da tuş yazılarının silinmesi vb.

Şuan bir sıkıntı yok hocam tuşlarda sıkıntım yok.
Hocam konuda da belirtmişsiniz. ZIYOULANG bir markanın FELiCON'un sadece marka basmış modeli bu. Acaba diğer FELiCON modelleri içinde geçerli mi biliyor musunuz? Çünkü 530 TL'ye AK33 modelini buldum. Normalde Ajazz AK33 modelin ismi ama FELiCON AK33 adında satıyor. Sizce modelin aynısı olabilir mi? görüntü olarak tamamen aynı duruyor.

Marka basımı falan yok Felicon adı altında ZIYOULANG klavye satıyorlar. Kutu bile ZIYOULANG yani.

Hocam harici bir vergi ödemesi vs oldu mu?

Hocam harici bir vergi ödemesi vs oldu mu?
Vergi işini bilmiyorum sanırsam Amazon vergi parasını sizden alıyor sizi uğraştırmadan yapıyor her şeyi.

Güncelleme: Klavyeyi almamın üstünden 6-7 ay geçmiş. Klavye hâlâ sapasağlam. İlk günkü hali gibi çalışıyor. Kargo meselesi Amazon her yurt dışından gelen ürünü önce bir Hollanda'da tadım testine sokuyor galiba o yüzden 1 haftada geliyor. Ok tuşlarını FN basmadan kullanmak için FN+Shift'e 3 saniye basılı tutmanız lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…