Çözüldü Felsefe ve Psikoloji'den kalırsak sınıfta kalır mıyız?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarlDixon

Hectopat
11.sınıfım ortalamam 61 şu an felsefe ve psikolojiye aynı hoca giriyor ve sözlüme G girmiş. Bir performans ödevi vardı yapmamıştım. G girdiği için sınıfta kalır mıyım?

Son düzenleme:
Çözüm
11.sınıfım ortalamam 61 şu an felsefe ve psikolojiye aynı hoca giriyor ve sözlüme G girmiş. Bir performans ödevi vardı yapmamıştım. G girdiği için sınıfta kalır mıyım?
Düşürmedi zaten 61 hala.

G girmesi sınıfta kalmanıza sebep olmaz. Zaten bu iki dersten de kalsanız sınıfta kalmazsınız. Sadece belge hakkınız gider.

@DarlDixon anlaşılmayan başka konu var mı?
11.sınıfım ortalamam 61 şu an felsefe ve psikolojiye aynı hoca giriyor ve sözlüme g girmiş. Bir performans ödevi vardı yapmamıştım. Onu g girdiği için sınıfta kalır mıyım?

Dönem ortalaman 50 altına düşerse kalırsın ama bence düşürmez.

Düşürmedi zaten 61 hala.

G girmesi sınıfta kalmanıza sebep olmaz. Zaten bu iki dersten de kalsanız sınıfta kalmazsınız. Sadece belge hakkınız gider.

@DarlDixon anlaşılmayan başka konu var mı?

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…