I itz Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Hafif, anlaşılabilir güzel bir felsefe kitabı önerir misiniz? Felsefeye başlamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024
I ilbey1 Zeptopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #2 felsefi kitap değilde klasiklerden güzel kısa romanlar önerebilirim istersen
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Nisan 2024 #3 itz dedi: Hafif, anlaşılabilir güzel bir felsefe kitabı önerir misiniz? Felsefeye başlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim düşüncem felsefenin dusunerek yapilacagidir. Kitaplar insana bir fikir aşılıyor. Ama felsefe dediğimiz kendi fikrini olusturmak.
itz dedi: Hafif, anlaşılabilir güzel bir felsefe kitabı önerir misiniz? Felsefeye başlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim düşüncem felsefenin dusunerek yapilacagidir. Kitaplar insana bir fikir aşılıyor. Ama felsefe dediğimiz kendi fikrini olusturmak.
7 772281 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 372 11 Nisan 2024 #4 Thomas Nagel'in “her şey ne anlama geliyor” eseri bayağı güzel. Başlangıç için harika bir adım olacaktır. İkinci olarak da “felsefe aracılığıyla düşünme” kitabı gayet güzel. AliEgemen dedi: Benim düşüncem felsefenin dusunerek yapilacagidir. Kitaplar insana bir fikir aşılıyor. Ama felsefe dediğimiz kendi fikrini olusturmak. Genişletmek için tıkla... Sonuçta ünlü filozoflarında eserlerini okuyup fikir edindiği, veya o fikire karşı çıktığı durumlar mevcut. En başta okumak gerekiyor.
Thomas Nagel'in “her şey ne anlama geliyor” eseri bayağı güzel. Başlangıç için harika bir adım olacaktır. İkinci olarak da “felsefe aracılığıyla düşünme” kitabı gayet güzel. AliEgemen dedi: Benim düşüncem felsefenin dusunerek yapilacagidir. Kitaplar insana bir fikir aşılıyor. Ama felsefe dediğimiz kendi fikrini olusturmak. Genişletmek için tıkla... Sonuçta ünlü filozoflarında eserlerini okuyup fikir edindiği, veya o fikire karşı çıktığı durumlar mevcut. En başta okumak gerekiyor.
Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 11 Nisan 2024 #5 Ahmet Cevizci, Felsefeye Giriş; Nigel Warburton, Felsefenin Kısa Tarihi (Bence en hafif felsefe kitabı.).
Ahmet Cevizci, Felsefeye Giriş; Nigel Warburton, Felsefenin Kısa Tarihi (Bence en hafif felsefe kitabı.).
adagezer Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #6 Warburton keyiflidir.