AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #1 Hangi kitap orijinal doğru bilgileri içeriyor? Orijinal feminizm kitabı önerir misiniz?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.726 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2021 #2 "İkinci cinsiyet" olabilir.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: "İkinci cinsiyet" olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir değil. Kesin bilgi lazım. Alıp okuyacağım.
körbiginar dedi: "İkinci cinsiyet" olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir değil. Kesin bilgi lazım. Alıp okuyacağım.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.726 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2021 #4 AhmetBirkan dedi: Hocam olabilir değil. Kesin bilgi lazım. Alıp okuyacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam annem okuyor emin değilim. Şimdi sorunca feminizm ile ilgili olduğunu söyledi ama ne kadardır bilemiyorum.
AhmetBirkan dedi: Hocam olabilir değil. Kesin bilgi lazım. Alıp okuyacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam annem okuyor emin değilim. Şimdi sorunca feminizm ile ilgili olduğunu söyledi ama ne kadardır bilemiyorum.
hiç kimse Attopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #5 AhmetBirkan dedi: Hangi kitap orijinal doğru bilgileri içeriyor? Orijinal feminizm kitabı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Feminizmle alakalı bir kitabın orijinal feminizmi içermesi çok düşük bir ihtimal Son düzenleme: 1 Ağustos 2021
AhmetBirkan dedi: Hangi kitap orijinal doğru bilgileri içeriyor? Orijinal feminizm kitabı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Feminizmle alakalı bir kitabın orijinal feminizmi içermesi çok düşük bir ihtimal
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 2 Ağustos 2021 #6 hiç kimse dedi: Feminizmle alakalı bir kitabın orijinal feminizmi içermesi çok düşük bir ihtimal Genişletmek için tıkla... Orjinal feminizmi içeren kitabı kast ediyorum zaten ya.
hiç kimse dedi: Feminizmle alakalı bir kitabın orijinal feminizmi içermesi çok düşük bir ihtimal Genişletmek için tıkla... Orjinal feminizmi içeren kitabı kast ediyorum zaten ya.
Semihfuat32 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 2 Ağustos 2021 #7 A Vindication of the rights of woman Bu kitap baş yapıt kesinlikle. Dönemine göre bir imkansızı gerçekleştirmiş.
A Vindication of the rights of woman Bu kitap baş yapıt kesinlikle. Dönemine göre bir imkansızı gerçekleştirmiş.