O oyuncu213 Femtopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar siz fen bilimleri dersinde ilk önce soru kökünü mü yoksa sorunun başından mı başlıyorsunuz? Sizce hangisi daha mantıklı, soru çözerken hangisi daha rahatlık sağlar? Görüşlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2023
Arkadaşlar siz fen bilimleri dersinde ilk önce soru kökünü mü yoksa sorunun başından mı başlıyorsunuz? Sizce hangisi daha mantıklı, soru çözerken hangisi daha rahatlık sağlar? Görüşlerinizi bekliyorum.
Yusuf Emir YİGİN Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel CORE İ9 13900k, Nvidia GTX 4080Ti, 32gb RAM Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Aralık 2023 #2 Soru kökü ben öyle yapıyorum
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 Hocam genelde yeni nesil fen bilimleri soruları aşırı görselli o yüzden kökü okuyarak iyice anlayın sonra da kağıt üzerine notları alıp çözüme ulaşın başarılar.
Hocam genelde yeni nesil fen bilimleri soruları aşırı görselli o yüzden kökü okuyarak iyice anlayın sonra da kağıt üzerine notları alıp çözüme ulaşın başarılar.