Fen lisesi ortamı nasıldır?

egeege15

Femtopat
Daha fazla  
%90 ihtimalle Denizli Özay Gönlüm Fen Lisesi'ne gidecegim. Okulun sosyal medya hesabını inceledim biraz, insanlari dis gorunusune gore yargilamak istemiyorum ama cok inek tipler var ve yurtta kalacagim. Sosyalimdir, yeni birileriyle tanismaktan utanmam, arkadas cevrem genistir ama bu olaydan cok korkuyorum cunku benim tiplerim degil. Fen lisesine ya da iyi puanli anadolu liselerine giden arkadaslarim yanit verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fen lisesinin yüzdelik dilimi kötü. Aşırı derecede rahatsız olacağınız kadar keko şımarık vb. bir sürü insan gelecek. Hatta ben bu aptallarda aynı okula nasıl düştüm diyeceksiniz.

Reis hiç öyle takma ben fen lisesindeyim. Gitmeden önce inek dolu olacak ya da hiç muhabbet edecek adam akıllı arkadaşım olmayacak diyordum. Hiç de öyle olmadı. Senin için de öyle olur bence.

Keko gelecek düzeyde değil bence. Yanlış bilgiye bakmadıysam yüzdelik dilim 11. bizim burada bir Anadolu lisesi var. Hemen hemen aynı çok yakın arkadaşlarım var oradan. Hatta bizim okuldan oraya giden oldu. Kafana takma bence ama son fikir senin. En kötü nakil aldırırsın.

Reis hiç öyle takma ben fen lisesindeyim. Gitmeden önce inek dolu olacak ya da hiç muhabbet edecek adamakıllı arkadaşım olmayacak diyordum. Hiç de öyle olmadı. Senin için de öyle olur bence.

Keko gelecek düzeyde değil bence. Yanlış bilgiye bakmadıysam yüzdelik dilim 11. bizim burada bir Anadolu lisesi var. Hemen hemen aynı çok yakın arkadaşlarım var oradan. Hatta bizim okuldan oraya giden oldu. Kafana takma bence ama son fikir senin. En kötü nakil aldırırsın.

Ben yüzde 5 yaparak 8'lik liseye gittim burada bile fazlasıyla var.

Fen lisesinin yüzdelik dilimi kötü. Aşırı derecede rahatsız olacağınız kadar keko şımarık vb. bir sürü insan gelecek. Hatta ben bu aptallarda aynı okula nasıl düştüm diyeceksiniz.
420 puana bir kekonun geleceğini sanmıyorum:) ve yaptığın yorum çok saçma diğer nitelikli liselerdede vardır illaki

Ben yüzde 5 yaparak 8'lik liseye

420 puana keko geleceğini zannetmiyorum:) keko olması önemli değil kafa dengim olsun yeter

Reis hiç öyle takma ben fen lisesindeyim. Gitmeden önce inek dolu olacak ya da hiç muhabbet edecek adamakıllı arkadaşım olmayacak diyordum. Hiç de öyle olmadı. Senin için de öyle olur bence.

Keko olması sıkıntı değil dediğim gibi her ortama ayak uydururum ortaokuldada kafa dengim oldukları için denemelerde sonuncular ile takılıyorum yapmadıkları şey yoktu yaşlarına uygunsuz olarak ama kafa dengimdi

420 puana bir kekonun geleceğini sanmıyorum:) ve yaptığın yorum çok saçma diğer nitelikli liselerdede vardır illaki.

420 puana keko geleceğini zannetmiyorum:) keko olması önemli değil kafa dengim olsun yeter.

Keko olması sıkıntı değil dediğim gibi her ortama ayak uydururum ortaokuldada kafa dengim oldukları için denemelerde sonuncular ile takılıyorum yapmadıkları şey yoktu yaşlarına uygunsuz olarak ama kafa dengimdi.

Ben 458le okula gittim keko dolu.

%90 ihtimalle Denizli Özay Gönlüm Fen Lisesi'ne gidecegim. Okulun sosyal medya hesabını inceledim biraz, insanlari dis gorunusune gore yargilamak istemiyorum ama cok inek tipler var ve yurtta kalacagim. Sosyalimdir, yeni birileriyle tanismaktan utanmam, arkadas cevrem genistir ama bu olaydan cok korkuyorum cunku benim tiplerim degil. Fen lisesine ya da iyi puanli anadolu liselerine giden arkadaslarim yanit verebilir mi?

Şehirden şehire, liseden liseye değişir. Fen lisesi diye çok üst bir şeyler beklemeyin. Hepsi inek de değil. Çok arkadaşım oldu fen lisesinde okuyan, aralarında gayet sosyalleri de vardı.

Bilmiyorum şu an o lisede misin ama eğer oradaysan nasıl bir yer bende tavasta oturuyorum oraya gitmeyi düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı