Fen lisesinde yazılılar çok zor mu?

kendine0yuncu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben lisede OBP mi yüksek tutmak istiyorum, o yüzden fen lisesinde yazılılar çok zor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı zor kardeşimden biliyorum özellikle sayısal dersleri çok zorluyolar.

Fen lisesinde bı zahmet sayısal ağırlıkta zaten. Anadolu'ya göre daha zor yazılılar falan.

Son seneler çok sıkı tutmuyorlar, hatta soruları bile veriyorlar ama özellikle 9 ve 10'da zorluyorlar. Anadolu lisesindeki gibi son gece çalışırsam hallederim değil, yazılılara da iyi zaman harcaman gerek.

Peki ödev, sözlü ve sınavlara boğuyorlar mı, kısaca kendimize vakit ayırabiliyor muyuz?

Fen lisesi zorlayıcı olur evet ama kafanı dersten kaldıramıyacağını düşünmüyorum kendine vakit ayırırsın lisedesin yani üniversite daha sıkı olacak ondan çok da dert etme bence günlük 2 3 saat çalışsan ama her gün çalışsan hedeflediğin OBP'nin bile üstüne çıkarsın.

Tabiri caizse inek değilseniz Anadolu'ya gidin.
Benim şehrimde ki Anadolu liseleri çok düşük puanlı örnek vermek gerekirse geçen senenin puanıyla bizim burda ki en yüksek puanlı Anadolu lisesi 400 puandı fen liseside 420 puandı

Gerçi ilçemde ki liselerin min genel yüzdelik dilim yüzde 9 belirteyim onu

Yani demek istediğim toplumun malûm kısmı ile aynı ortamda bulunmak istemiyorum,ama inek öğrencilerlede olmak pek istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…