Fen lisesinden açık liseye geçilir mi?

Bende geçeceğim düzenli çalışabileceğine inanıyorsan geç zaten dersler çok verimsiz geçiyor kaçıncı sınıfsın?

Geçebilirsin ama fen lisesinde okumanın bir sürü avantajı var hem arkadaş ortamında olur fen lisesinde kafa dengi insan bulmak kolay bence geçme.

Hocam ben fen lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum ki hem arkadaş ortamınız sağlam olur, hem de ileride üniversiteye kabul sürecinde referans olarak size yardımı olur.

Fen lisesinin kıymetini bil, AÖL senin için mantıksız.

Benim okuduğum da öyleydi. İlimin en iyi ilk 3 sıralamasındaydı. Laboratuvar falan hiç donanımlı değildi.
Burası da sıralamada 1. olmasına rağmen bir tık düşük küçük bir il olduğu için her halde. İmam hatipler daha iyi Biz elektriksiz duruyoruz karşı binadan jeneratör sesi geliyor.

Burası da sıralamada 1. olmasına rağmen bir tık düşük küçük bir il olduğu için her halde. İmam hatipler daha iyi Biz elektriksiz duruyoruz karşı binadan jeneratör sesi geliyor.
Bu önemli bir eksik işte. Asıl eğitim-öğretim imkanlarının fl okullara sağlanması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…