Fen lisesinden açık liseye geçmek mantıklı mı?

gizem1805

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben yüksek puanlı bir fen lisesinden özel bir okulun fen lisesi bölümüne geçiş yaptım şu an okuduğum okuldan hiç memnun değilim. Okul ortamı beni psikolojik olarak çok yıpratıyor. Sınıftaki birkaç öğrenci benimle çok uğraşıyor ve bir öğretmenim onlarla birlikte derslerinde sürekli benimle uğraşıyor çünkü araları fazla iyi. Hiç disiplinli bir ortam yok ve bu okulda olanlar ders çalışmamı etkiliyor. Sizce açık liseye geçmeli miyim ve açık liseden mezun olduktan sonra iyi bir üniversite de okusam da özel sektörde bir işe girerken açık lise mezunu olmam benim için bir sorun yaratır mı? 11.sınıfım 2.dönem geçmeyi düşünüyorum. Fikir verebilir misiniz?

Birkaç zorba için güzel bir okulu çöpe atmayın bence. Derhal gidin müdüre annenizi babanızı alıp, eğer müdür ilgilenmezse MEB ile iletişime geçin konu hakkında şikayetçi olun, eğer iş şiddete gitmeye başlarsa polise şikayet edin şikayetçi olun.

Ben de fen lisesinden 11. sınıfta açığa geçtim.
Pişman değilim hocam burası çok rahat siz de gelin.

Ben de fen lisesinden 11. sınıfta açığa geçtim.
Pişman değilim hocam burası çok rahat siz de gelin.
Açığa geçtikten sonra dershaneye gittin mi ben mezunlarla gitmeyi düşünüyorum tyt ayt bir sene de bitirip kalan 1 yılda soru çözümüne odaklanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…