Fen lisesinden Anadolu lisesine geçmek gerekir mi?

Anadolu Lisesine geçersen, düz lise diploması alır geçersin. Sınıfları kalabalık olursa sınıfta işlediğin dersi anlama oranın %40-50 olur. Haliyle evde tekrar yapman lazım. Zorbalanma, aşağılanma Anadolu lisesinde baya fazla. Zeki insanlarla durmak istiyorum diyorsan LGS puanıyla alan okullara gidebilirsin.

Nakilimi aldım cuma günü onaylanırsa onaylanacak. Birkaç hoca ile veda edeyim dedim ve çiğusu sayılla dili aynı anda idame ettirirsin vs. dedi ama benim sayısalda bir istediğim meslek yok hani b planım olarak asla sayısal olmaz bana mantıksız geliyor ama olurmubzaten sıkıldım hem 17.30'da eve geliyirum hem 12 saat FKB görüp onların sınavlarına çalışmam gerekecek OBP düşmemesi ve sınıfta kalmamak için bence saçma bir fikir aynıanda ikisini de idame ettirmek ama yine de bir sorayım dedim.

Sayısal istemiyorsan dil istiyorsan Anadolu lisesine geç keşke baştan Anadolu lisesine gitseydin.

Direk boş kontenjan bulduğunuz gibi size yakın Anadolu'ya nakil aldırın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…