Fen Lisesi'ne giriş için sınıf ortalamasının önemi

Daha fazla  
Merhaba. Benim 6.sınıf ortalamam 79. Benim Fen Lisesi'ne gitmek için 7.sınıf ortalaması 92 olması lazım ama ilk dönem çok düşüktüm. Sizce hala ortalamam 92 olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi çalış yazılara, hocaların canını kopar not iste 1 puan 1 puandır. Teog içinse bol bol soru çözmeni tavsiye ediyorum. Ben teogun ilk sınavına girdim. Zor sorular çözünce kolay gelince çözemiyorsun. Orta düzey sorular çöz. Zaten teog da sorular kolay geliyor bu yüzden ben yaparım diyip havalara girmemen gerek. Sınav kolay olduğu için puanlar yüksek olur. Kolay gelsin.

İyi çalış yazılara, hocaların canını kopar not iste 1 puan 1 puandır. Teog içinse bol bol soru çözmeni tavsiye ediyorum. Ben teogun ilk sınavına girdim. Zor sorular çözünce kolay gelince çözemiyorsun. Orta düzey sorular çöz. Zaten teog da sorular kolay geliyor bu yüzden ben yaparım diyip havalara girmemen gerek. Sınav kolay olduğu için puanlar yüksek olur. Kolay gelsin.
Fenden ilk sınav 35 ikinci sınav 92 ben galiba yavaş yavaş Anadolu Lisesi seçmeye başlamam lazım.

İlk sınavında demek ki iyi çalışmadın. İlk sınavlarda konu bakımından az olduğundan daha kolay gelmesi lazım. Sonradan geliştirmişsin. 3. sınavlarına odaklan. Hiçbir şey geç değildir. Yapabildiğince iyi ortalama yapmaya çalış. Gerisi TEOG da yapabildiklerine bağlı.
İlk sınavda okula gelmemiştim. Hoca bana gıcık kaptı ve seni sınav yapmayacağım dedi. O yüzden çalışmadım. Birgün dersin ortasında sınav kağıdını koydu masaya hocam bu ne dedim yazılı dedi. Ve ben "AY BEN ŞOK"

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı