mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 მუსიკის სახლი • Music House - FENDER Bullet® Telecaster®, Laurel Fingerboard, Black musikis-saxli.ge Neredeyse 1300 liraya denk geliyor. Alınır mı?
მუსიკის სახლი • Music House - FENDER Bullet® Telecaster®, Laurel Fingerboard, Black musikis-saxli.ge Neredeyse 1300 liraya denk geliyor. Alınır mı?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.490 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 20 Aralık 2020 #2 Fender demişler ama gitar Squier. Ülkemizde de benzer fiyatlara bulabilirsiniz. Zahmete girmeye değmez.
Fender demişler ama gitar Squier. Ülkemizde de benzer fiyatlara bulabilirsiniz. Zahmete girmeye değmez.
mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #3 Single_factor dedi: Fender demişler ama gitar Squier. Ülkemizde de benzer fiyatlara bulabilirsiniz. Zahmete girmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Türkiye'de değil Gürcistan'da yaşıyorum
Single_factor dedi: Fender demişler ama gitar Squier. Ülkemizde de benzer fiyatlara bulabilirsiniz. Zahmete girmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Türkiye'de değil Gürcistan'da yaşıyorum
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.490 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 20 Aralık 2020 #4 Squier tavsiye ederim. Telecaster soundunu seviyorsanız başlangıç için daha iyi bir alternatif olamaz. Ben de bir Telecaster kullanıcısıyım.
Squier tavsiye ederim. Telecaster soundunu seviyorsanız başlangıç için daha iyi bir alternatif olamaz. Ben de bir Telecaster kullanıcısıyım.