rearleas Centipat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bir müzik merkezinden Fender Squier Bullet Strat aldım, yaklaşık 6K küsurdü fakat sahte olduğundan şupheleniyorum. Rica etsem bakıp bilgi verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bir müzik merkezinden Fender Squier Bullet Strat aldım, yaklaşık 6K küsurdü fakat sahte olduğundan şupheleniyorum. Rica etsem bakıp bilgi verebilir misiniz?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.430 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 4 Temmuz 2023 #2 Endişelenmenize gerek yok. Squier sahtesi yapılmıyor. Onu yapabilecek olan Fender kopyası yapar. Uğraşmazlar düşük fiyatla kar etmeye.
Endişelenmenize gerek yok. Squier sahtesi yapılmıyor. Onu yapabilecek olan Fender kopyası yapar. Uğraşmazlar düşük fiyatla kar etmeye.
rearleas Centipat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 Single_factor dedi: Endişelenmenize gerek yok. Squier sahtesi yapılmıyor. Onu yapabilecek olan Fender kopyası yapar. Uğraşmazlar düşük fiyatla kar etmeye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için iyi günler.
Single_factor dedi: Endişelenmenize gerek yok. Squier sahtesi yapılmıyor. Onu yapabilecek olan Fender kopyası yapar. Uğraşmazlar düşük fiyatla kar etmeye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için iyi günler.