berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 992 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Kasım 2022 #1 Exxen'i açacak internetim yok. İnternetsiz bir ortama gideceğim televizyonda verilecek mi maç?
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 3 Kasım 2022 #2 Hayır, Exxen dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.535 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 3 Kasım 2022 #3 Hayır. TV8.5 yayın akışı diye aratıp bakabilirsin. Ben her hafta hangi maçlar verilecek diye bakıyorum. Zaten son maç, keşke verseler.
Hayır. TV8.5 yayın akışı diye aratıp bakabilirsin. Ben her hafta hangi maçlar verilecek diye bakıyorum. Zaten son maç, keşke verseler.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #4 berkink10 dedi: Exxen'i açacak internetim yok. İnternetsiz bir ortama gideceğim televizyonda verilecek mi maç? Genişletmek için tıkla... Dostum maç dündü ama yine de cevap vereyim, genelde Başakşehir ve sivasspor un maçları veriliyor, Fenerbahçe ve Trabzonspor unkini vereceklerini sanmam.
berkink10 dedi: Exxen'i açacak internetim yok. İnternetsiz bir ortama gideceğim televizyonda verilecek mi maç? Genişletmek için tıkla... Dostum maç dündü ama yine de cevap vereyim, genelde Başakşehir ve sivasspor un maçları veriliyor, Fenerbahçe ve Trabzonspor unkini vereceklerini sanmam.