Her ne kadar fanatik olmasam da Fenerbahçeli bir kardeşiniz olarak arada bir maçlara giderim diye Passolig kart çıkartmaya karar verdim.
Bu aralar 3 Büyükler'in ülkemizi temsil adına oynadıklar maçlar gerçekten beni cezbetti.
Bu kartla maçlara giriş şartları nasıl?
UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük organizasyonlarda takımımız yer almasa bile yer alan başka bir takımımızın, mesela Galatasaray, maçlarına da girebiliyor muyuz?
Bana bu konuda bir yol gösterebilir misiniz? Biliyorum kendimi anlatamadım, sorum kompleks oldu ancak konuya cevap geldikçe daha iyi ifade edebilirim diye düşünüyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Evet ama, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapıyorlar.
Hocam şahsen o manada sormak istememiştim.
Karta hangi takımın logosu basılıysa sadece onun maçlarına mı girebiliyoruz?
Merak ettiğim şey şahsen buydu.
Evet ama, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapıyorlar.
Evet ama, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapabilirler.
Her ne kadar fanatik olmasam da Fenerbahçeli bir kardeşiniz olarak arada bir maçlara giderim diye Passolig kart çıkartmaya karar verdim.
Bu aralar 3 Büyükler'in ülkemizi temsil adına oynadıklar maçlar gerçekten beni cezbetti.
Bu kartla maçlara giriş şartları nasıl?
UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük organizasyonlarda takımımız yer almasa bile yer alan başka bir takımımızın, mesela Galatasaray, maçlarına da girebiliyor muyuz?
Bana bu konuda bir yol gösterebilir misiniz? Biliyorum kendimi anlatamadım, sorum kompleks oldu ancak konuya cevap geldikçe daha iyi ifade edebilirim diye düşünüyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
fenerbahçeyle oynamadıkları sürece gidebilirsin. fenerbahçeyle oynanan maçlarda da sadece deplasman tribününe girebilirsin fenerbahçe tarafından. ama şunu söylemeliyim Galatasaray maçlarına bilet bulman çok zor çıktığından 10 saniye sonrasında bile biletler tükeniyor haberin olsun
Fenerbahçeyle oynamadıkları sürece gidebilirsin. Fenerbahçeyle oynanan maçlarda da sadece deplasman tribününe girebilirsin Fenerbahçe tarafından. Ama şunu söylemeliyim ki Galatasaray maçlarına bilet bulman çok zor çıktığından 10 saniye sonrasında bile biletler tükeniyor haberin olsun.
Gayet normal aslında hocam. Takımlar en nihayetinde kendi taraftarına öncelik vermek isteyecektir.
Herkese cevaplar için teşekkür ediyorum.
Esenlikler dilerim.
@181951 hocam birkaç kez kredi kartı başvurusu yaptım ancak hepsi reddedildi.
Banka kartı gönderilecekmiş. Buna da razıyım gerçi
Kredi olsaydı hesapta para olmasa da alabilmek konusunda avantaj olurdu.
@181951 hocam birkaç kez kredi kartı başvurusu yaptım ancak hepsi reddedildi.
Banka kartı gönderilecekmiş. Buna da razıyım gerçi
Kredi olsaydı hesapta para olmasa da alabilmek konusunda avantaj olurdu.