DwN Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri amd ryzen 5 2600 six-core processor rx570 4gb 16gb 2133mhz ram Gigabyte B450M S2H Cinsiyet Erkek Dün 23:49 #1 Bir süredir forma arıyorum, Fenerbahçe 2008 forması; fakat bulamadım. Orijinal alacak gücüm yok. Çakma replika forma nereden bulabilirim?
Bir süredir forma arıyorum, Fenerbahçe 2008 forması; fakat bulamadım. Orijinal alacak gücüm yok. Çakma replika forma nereden bulabilirim?
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 978 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:53 #2 Dolap uygulamasına bi bak.
Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:53 #3 DwN dedi: Bir süredir forma arıyorum, Fenerbahçe 2008 forması; fakat bulamadım. Orijinal alacak gücüm yok. Çakma replika forma nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Instagram'da bir sayfa vardı forma durağı diye ben guti forması almıştım bir bakın belki orada vardır.
DwN dedi: Bir süredir forma arıyorum, Fenerbahçe 2008 forması; fakat bulamadım. Orijinal alacak gücüm yok. Çakma replika forma nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Instagram'da bir sayfa vardı forma durağı diye ben guti forması almıştım bir bakın belki orada vardır.
DwN Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri amd ryzen 5 2600 six-core processor rx570 4gb 16gb 2133mhz ram Gigabyte B450M S2H Cinsiyet Erkek Bugün 00:00 #4 rezdwig dedi: Dolap uygulamasına bir bak. Genişletmek için tıkla... Baktım da hem bedenim yok bir de aşırı uçuk fiyatlar bir formanın çakma olduğunu bile bile 5000TL vermek düşündürür onun yerine yeni formayı alırım. Waldeq dedi: Instagram'da bir sayfa vardı forma durağı diye ben guti forması almıştım bir bakın belki orada vardır. Genişletmek için tıkla... Baktım oraya da çok eski ben 2009 formasını arıyorum. Bu arada teşekkür ederim ikinizede.
rezdwig dedi: Dolap uygulamasına bir bak. Genişletmek için tıkla... Baktım da hem bedenim yok bir de aşırı uçuk fiyatlar bir formanın çakma olduğunu bile bile 5000TL vermek düşündürür onun yerine yeni formayı alırım. Waldeq dedi: Instagram'da bir sayfa vardı forma durağı diye ben guti forması almıştım bir bakın belki orada vardır. Genişletmek için tıkla... Baktım oraya da çok eski ben 2009 formasını arıyorum. Bu arada teşekkür ederim ikinizede.