Fenerbahçe 4 - 0 Rizespor

Ne taktiği 2 kere kaleye gidip 2 gol atma taktiği mi? Bunun adı taktikse ben modern futbolu bilmiyorum.
Evet dostum, doğru oyun taktiği. Her maç 15-20 şut atıp gol atamadıktan sonra istatistik kassam ne geçecek elime?

Hakemin gitmesini istediği halde 1-2 dakika itiraz etmesine sarı kart göstermek suç ise eyvallah dostum. Kaybetme nedeniniz bu ise ona da eyvallah. Nwakaeme sarı görebilirdi burada ancak maçın kaderi değişmeyecekti.

Gaziantep'e yapılan faule ne demeli peki? Net penaltıydı o pozisyon. Belki Fenerbahçe'yi etkilememiş olabilir ama Trabzonspor maçlarında olan hakemlerin yaptıklarıyla diğer maçları epey etkilediği kesin..

Evet dostum, doğru oyun taktiği. Her maç 15-20 şut atıp gol atamadıktan sonra istatistik kassam ne geçecek elime?

Demek istediğim orta açıyosunuz top ağlara gidiyor. Rakip takım şut çekiyor çizgiden son anda top çıkıyor. Fenerbahçe 1 maçta 4 kere direğe takılıyor. Bunun adı şans mı taktik mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rizespor olur gibi.

Demek istediğim orta açıyorsunuz top ağlara gidiyor. Rakip takım şut çekiyor çizgiden son anda top çıkıyor. Fenerbahçe 1 maçta 4 kere direğe takılıyor. Bunun adı şans mı taktik mi?
Bunun adı dümdüz beceriksizlik. Bitiricilik kötüyse bana ne. Bizim oyunumuz doğru ve güven veren, sıfır risk oyunu. Bunu anlatmaya çalışıyorum bende. Hala Fener'in ve diğer takımların beceriksizliğiyle cevap veriyorsun dostum.

Bir maçta 4 topun direkten dönmesi bitiricilik problemi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…