C crossmoment Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 140 3 Haziran 2023 #1 Ziraat Türkiye Kupası finali olan bu maçın biletleri ne zaman ve nereden satışa çıkar?
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.504 Çözümler 126 4 Haziran 2023 #2 Öncelikle maç 11 Haziran’da. Yani biletler bu tarihten 3-5 gün önce satışa çıkar. Önümüzdeki 4-5 gün içerisinde satışta olur. Diğer sorunuza gelirsek. PASSO’dan satışa çıkacaktır. Oradan alabilirsiniz. crossmoment dedi: Ziraat Türkiye Kupası finali olan bu maçın biletleri ne zaman ve nereden satışa çıkar? Genişletmek için tıkla... Dostum cevabı verdim istersen çözüm olarak işaretle he. Son düzenleme: 5 Haziran 2023
Öncelikle maç 11 Haziran’da. Yani biletler bu tarihten 3-5 gün önce satışa çıkar. Önümüzdeki 4-5 gün içerisinde satışta olur. Diğer sorunuza gelirsek. PASSO’dan satışa çıkacaktır. Oradan alabilirsiniz. crossmoment dedi: Ziraat Türkiye Kupası finali olan bu maçın biletleri ne zaman ve nereden satışa çıkar? Genişletmek için tıkla... Dostum cevabı verdim istersen çözüm olarak işaretle he.