Fenerbahçe - Beşiktaş maçı

Penaltı penaltı değil, verilmeyen kırmızı kartlar, sarılar... Neyse konuşunca holigan oluyoruz susuyorum.
Penaltı olması için daha ne olması lazım? Daha ne kadar net penaltı olabilir ki? Eliyle alıp penaltı noktasına koyması falan lazım herhalde senin için.

Penaltı değil diyenler net bir şekilde holiganlık yapıyor.

Penaltı olması için daha ne olması lazım? Daha ne kadar net penaltı olabilir ki? Eliyle alıp penaltı noktasına koyması falan lazım herhalde senin için.
30 santimetreden seken topa karşı elini nereye sokacak acaba açıklar mısın?

Beşiktaş'ın bu maçı kazanma gibi bir planı yoktu beraberlik JK adına iyi oldu. Fener'in liderlik umutlarına bir kez daha balta vuruldu ve Vitor'a veda maçı oldu muhtemelen. Maçta skora etki edecek büyük bir hakem hatası gerçekleşmedi, ufaktan bi' derbi kavgasını da tattık gayet güzel maçtı.

Ben ellerim arkada kafa topuna çıkamıyorum. Profesyonel oyuncular çıkabiliyorsa öğreniriz gerekirse
Çıkamıyorsa çıkamıyor ilgilendiriyor mu hakemi kardeşim? Ya elini arkaya atıp bir şekilde alacaktı topu yada hiç çıkmayacaktı kafa topuna.

Futbol olarak değerlendirecek olursak. Vitor'un arkasında duracak değilim. Bugün gönderseler üzülecek değilim. İyi bir teknik adam mı dersen evet. Bazen bu işler terzi kumaş gibidir. Hem kumaş iyi olacak hem de terzi. Yalnız şu an terzi iyi bence. Kumaş kötü. Fenerbahçe de çok sorunlu futbolcular var. Bunlar zamanla aşılır. Zamana bu taraftar dayanırmı bilemem. Fenerbahçe'de soru çok soru işareti çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…