Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 19 Mart 2021 #1 Chz ile anlaşmasını istiyorlar ama baktığım zaman bir şey bulamadım. Fb'nin tokeni var mı?
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #2 Uzun zamandır uğraşıyorlar fakat Fenerbahçe'nin kripto parası olsa ne? Her maç yeniliyorlar. Para 0.1 $ civarına iner.
Uzun zamandır uğraşıyorlar fakat Fenerbahçe'nin kripto parası olsa ne? Her maç yeniliyorlar. Para 0.1 $ civarına iner.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.335 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 19 Mart 2021 #3 Yok. Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'den Galatasaray, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir FK'nın var.
A adem_711 Kilopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #4 Hikmet Benol dedi: Uzun zamandır uğraşıyorlar fakat Fenerbahçe'nin kripto parası olsa ne? Her maç yeniliyorlar. Para 0.1 $ civarına iner. Genişletmek için tıkla... Yenilmeyi kripto parasına baglayan üstün zekalı kardeşim takım fan boylugu yapma bilgin yoksa.
Hikmet Benol dedi: Uzun zamandır uğraşıyorlar fakat Fenerbahçe'nin kripto parası olsa ne? Her maç yeniliyorlar. Para 0.1 $ civarına iner. Genişletmek için tıkla... Yenilmeyi kripto parasına baglayan üstün zekalı kardeşim takım fan boylugu yapma bilgin yoksa.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #5 adem_711 dedi: Yenilmeyi kripto parasına baglayan üstün zekalı kardeşim takım fanboylugu yapma bilgin yoksa. Genişletmek için tıkla... Takım yenince fiyatı fırlıyor dostum. Sene sonu Galatasaray şampiyon olunca görürsün bakalım doğru mu değil mi? Sırf Fenerbahçe'yi yendi diye 1 Milyon TL kırdı tek bir günden GS Fan Token.
adem_711 dedi: Yenilmeyi kripto parasına baglayan üstün zekalı kardeşim takım fanboylugu yapma bilgin yoksa. Genişletmek için tıkla... Takım yenince fiyatı fırlıyor dostum. Sene sonu Galatasaray şampiyon olunca görürsün bakalım doğru mu değil mi? Sırf Fenerbahçe'yi yendi diye 1 Milyon TL kırdı tek bir günden GS Fan Token.
A adem_711 Kilopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #6 Hikmet Benol dedi: Takım yenince fiyatı fırlıyor dostum. Sene sonu Galatasaray şampiyon olunca görürsün bakalım doğru mu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hala devam ediyorsun fan boyluga tamam.
Hikmet Benol dedi: Takım yenince fiyatı fırlıyor dostum. Sene sonu Galatasaray şampiyon olunca görürsün bakalım doğru mu değil mi? Genişletmek için tıkla... Hala devam ediyorsun fan boyluga tamam.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #7 Fenerbahçeliyim. Takımına laf edilince deliriyor olmalısın.