Umrumda mı hepsi topçu.O maça 7 kişi eksik girmiştik tabii anlayana.
Umurumda mı hepsi topçu.
Umurumda mı hepsi topçu.
Alakası nedir? Ben fenerin Bolu'dan 6 yediği maçı söyledim.
Bizde zamanında on kişilik Fenerbahçe'den 6 yemiştik. Zaman umurumda mı hepsi topçu değil mi? Böyle bir mantık yok. Yokluktan İsmail'i defans oynatıyordu takım. O gruptan da lider çıkmıştı sanki? Tam kadro young Boys'a yenilen Fenerbahçe değildi.
Her neyse. Dünkü maç çok hoşuma gitti. Uzun zaman sonra Fenerbahçe'yi izlediğimi anladım. Bu çizgimizi bozmazsak benficayı'da yeneriz. Şampiyonlar liginde de iyi ilerleme kaydederiz. Lig, süper kupa, ziraat Türkiye kupası üçlüsünden birisini de kesinlikle kaldırırız. Umarım takım dünkü gibi ve dünkünün üstüne koya koya devam eder.
Bizde zamanında on kişilik Fenerbahçe'den 6 yemiştik. Zaman umurumda mı hepsi topçu değil mi? Böyle bir mantık yok. Yokluktan İsmail'i defans oynatıyordu takım. O gruptan da lider çıkmıştı sanki? Tam kadro young Boys'a yenilen Fenerbahçe değildi.
Her neyse. Dünkü maç çok hoşuma gitti. Uzun zaman sonra Fenerbahçe'yi izlediğimi anladım. Bu çizgimizi bozmazsak benficayı'da yeneriz. Şampiyonlar liginde de iyi ilerleme kaydederiz. Lig, süper kupa, ziraat Türkiye kupası üçlüsünden birisini de kesinlikle kaldırırız. Umarım takım dünkü gibi ve dünkünün üstüne koya koya devam eder.
Benimde gitti zaten . İyi oynadılar.Hocam o sezon ve takip eden 2-3 sezon da fbnin küme düşmemesi mucize.
Objektif yorum için teşekkür ederim.
İsmail iyi değil mi?
Objektif yorum için teşekkür ederim.
İsmail iyi değil mi?
Benim de gitti zaten. İyi oynadılar.
İsmail ve Amrabat defans oynar bence sonuçta dos oynuyor.İsmail defans değil ki? İyi topçu diye Messi defans oynasın o zaman? Her topçu her yerde oynayamaz. En iyi örneği Oosterwoldedir bunun. Adam sol bek olmasına rağmen defansta daha da iyi oynuyor. Sol bekteki Oosterwoldeye 7 verirsem defanstaki Oosterwoldeye 9 veririm.
Sen Galatasaraylısın, Galatasaray'dan da örnek vereyim. Osimhen sence defans oynar mı? Hatta defansı da geçelim defansif orta saha bile oynamaz. Oynasa bile Forvetteki kalitesinde oynamaz. Aynı durum. Bir de İsmail çok panik yapan bir topçu. Özellikle de o sezon, Instagram'da mizahı dönüyordu.
O sezonun genelinde çok gurur duymuştum takımımla. Sanki o takım küllerinden tekrar doğdu da daha iyi bir şekilde geliyor gibi hissediyorum.
Rica ederim hocam. Bazen fanatikliği bir kenara bırakıp iyiye iyi, kötüye kötü dememiz gerekli.
İsmail ve Amrabat defans oynar bence sonuçta DOS oynuyor.
Amrabat oynar ama ben İsmail oynar gibi bir vibe almıştım.Fark var yine de. Kalenin dibinden savunmak farklı Defansın önünden savunmak farklı şey. Defansif orta saha biraz daha rahat hareket eder Defans topçusuna göre. Amrabatı bilmem ama İsmail oynayamaz. Oynayamadı da zaten.