E efeuzn Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #1 Merhaba Fenerbahçe forması almıştım, yeni sezon çıktığında onun arkasına isim numara yerine yazdıracak söz arıyorum, ne yazdırabilirim sizce Fenerbahçe formasının arkasına? Mesela şunun gibi örnek: Senin sevdan 7 beni. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022
Merhaba Fenerbahçe forması almıştım, yeni sezon çıktığında onun arkasına isim numara yerine yazdıracak söz arıyorum, ne yazdırabilirim sizce Fenerbahçe formasının arkasına? Mesela şunun gibi örnek: Senin sevdan 7 beni.
ErenSah Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #2 Biz 10a aşık olduk. Hayat 10la anlamlı.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 31 Ekim 2022 #3 Fakat Fenerbahçe, bu derin bir tutku. 1 Adam vardı, 10 numara giyerdi 12 numara onu çok severdi.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 31 Ekim 2022 #4 bonz dedi: Fakat Fenerbahçe, bu derin bir tutku. 1 adam vardı, 10 numara giyerdi 12 numara onu çok severdi. Genişletmek için tıkla... Bu efsaneymiş lan bekle yazacağım.
bonz dedi: Fakat Fenerbahçe, bu derin bir tutku. 1 adam vardı, 10 numara giyerdi 12 numara onu çok severdi. Genişletmek için tıkla... Bu efsaneymiş lan bekle yazacağım.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 31 Ekim 2022 #5 Negative Sir dedi: Bu efsaneymiş lan bekle yazacağım. Genişletmek için tıkla... Daha bir sürü söz var. 1- Fenerbahçeli olmanın en güzel yani; kaybettiğinde herkesi sevince boğmak, kazandığında da cümle aleme birden koymaktır. 2- Harmandan sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan, lacivertin yanında olmayan sarıdan adama hayır gelmez. 3- Ben herkesin içinde tekim. Tek olduğum sürece zafer benim. Çünkü ben Fenerbahçeliyim. 4- Fenerbahçe'ye anlam veren kupalar, şampiyonluklar değil; kupalara, şampiyonluklara anlam veren Fenerbahçedir. 5- Kırmızısı yoktur aşkın, aşk dediğin ya sarıdır ya da lacivert. 6- Hayatta Fenerbahçe'den başka hiçbir şeyi olmayan ben, hayatta Fenerbahçe'den başka her şeyi olana acırım.
Negative Sir dedi: Bu efsaneymiş lan bekle yazacağım. Genişletmek için tıkla... Daha bir sürü söz var. 1- Fenerbahçeli olmanın en güzel yani; kaybettiğinde herkesi sevince boğmak, kazandığında da cümle aleme birden koymaktır. 2- Harmandan sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan, lacivertin yanında olmayan sarıdan adama hayır gelmez. 3- Ben herkesin içinde tekim. Tek olduğum sürece zafer benim. Çünkü ben Fenerbahçeliyim. 4- Fenerbahçe'ye anlam veren kupalar, şampiyonluklar değil; kupalara, şampiyonluklara anlam veren Fenerbahçedir. 5- Kırmızısı yoktur aşkın, aşk dediğin ya sarıdır ya da lacivert. 6- Hayatta Fenerbahçe'den başka hiçbir şeyi olmayan ben, hayatta Fenerbahçe'den başka her şeyi olana acırım.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 31 Ekim 2022 #6 3 ve 5 numarayı dedemle maraton tribününde söylemiştik.