Çözüldü Fenerbahçe Göztepe maç bileti nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emrearisoy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba babam ile fenerbahce goztepe maçına gitmek istiyoruz ama sitede yarınki lyon ve önceki lig maçlarında ibare gördüm. Babamla kayserispor Passolig'imiz var biletlerde normal kişilere son 24 saat satılıyor. Eğer fb Card (Passolig kard degil) alır isek internetten 1 gün önce satiliyor olarak gözüküyor bilet satın alabilir miyiz? Aşağıya bıraktım resmi.

Screenshot_20250121_195101_Chrome.jpg

Çözüm
Hocam eğer FB kartiniz var bildiğim kadarıyla genel satıştan önce bilet satın alabilirsiniz, Passo uygulamasına girdiğinizde öncelikli satıştan yararlanabiliyorsunuz. Ben de misafir takım bileti alacağım, umarım alabiliriz.
Hocam eğer FB kartiniz var bildiğim kadarıyla genel satıştan önce bilet satın alabilirsiniz, Passo uygulamasına girdiğinizde öncelikli satıştan yararlanabiliyorsunuz. Ben de misafir takım bileti alacağım, umarım alabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam eğer fb cartiniz var bildiğim kadarıyla genel satıştan önce bilet satın alabilirsiniz Passo uygulamasına girdiğinizde öncelikli satıştan yararlanabiliyorsunuz bende misafir takım bileti alacağım umarım alabiliriz.

Anladım hocam bilet satışa açıldığı an almaya çalış çok hızlı bitiyor bakalım iyi maç olsun hocam teşekkür ederim açıklaman için iyi seyirler.

Kardeşim Passolig kartınız kayserispor logolu olduğunu söylemişsiniz eğer maça 24 saat kala Fenerbahçe yapamazsanız satın alım işleminde T.C. Kimlik no istiyor tanımlama için tanımlamazsa patlarsınız benden bilesin.

Göztepe maçına bilet alabildin mi kardeşim?

Son düzenleme:
Kardeşim Passolig kartınız kayserispor logolu olduğunu söylemişsiniz eğer maça 24 saat kala Fenerbahçe yapamazsanız satın alım işleminde T.C. Kimlik no istiyor tanımlama için tanımlamazsa patlarsınız benden bilesin.

Göztepe maçına bilet alabildin mi kardeşim?

Selamlar aldım ama fenerbahce Passolig istedi hocam sen olmasan alamıyordum normalde farklı takım passosuyla alinabiliyormus ama fenerbahce sonradan ibare eklemiş fenerbahce Passo olmadan girememe olayını. Çok güzeldi atmosfer kendinize dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı