Fenerbahçe Kerem Aktürkoğlu ile anlaştı

bigcherry

Picopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lig Aşk-ı Memnu'ya döndü iyice. Ali Koç Galatasaray'ın başına geçerse şaşırmam.

Şu çöpe de 4.5 milyon euro vermezsin ya. Türk futbolunu iyice arabistan çöp ligine çevirdiler. Sıfır avrupa başarısı ama her topçuya para saçılıyor. Doğru düzgün topçuya o parayı verirsin de buna 1m euro bile fazla.

Kerem Portekiz Ligi'nde ve UEFA kulvarlarında Benfica'da gayet katkı sağladı, dikiş tutarsa iyi olur ama 1 milyon fazla ve çöp gibi lafları pek kabul etmiyorum. 4.5 milyon euro fazla olmuş ona katılıyorum.

Bir takım Leroy Sané’yi transfer ediyor, diğeri ise rakip takımın gönderdiği oyuncuyu alıyor fark gayet ortada.

İyi bir katkı verme potansiyeli olmasından şüphem yok. Cengiz Ünder'i gördü bu taraftar, Kerem'den iyi bir transfer yapılamıyorsa pişman etmeme olasılığı yüksek bir transfer fakaaaat...

Böyle bir futbolcu, eski takımı, ezeli rakibimiz Galatasaray ile bu kadar bütünleşmiş iken ve "özellikle" bu futbolcu yerli ise, maalesef o transfer takıma ne kadar katkı sağlayacaksa sağlasın olmamalı. Daha dün küfür ediyor diye TFF'ye şikayet ettiğin futbolcuyu takımına alıp taraftarla bütünleşsin istiyorsan, imkansız demiyorum fakat ne kolay ne de olması gereken bir şey.

Kısacası kağıt üstünde alınabilecek maksimum Kerem ise en azından ligde üzmez ama onun haricinde yapılmaması gereken bir transfer. Gelip 15 gol, 20 asist yapsa da ne kadar samimi olur, ne kadar aidiyet hissettirir? Son yıllarda Fenerbahçe'de aidiyet problemi varken üstelik.. Yine "gelsin, görevini yapsın, gitsin." transferi. Şirket yönetilir gibi futbol takımı yönetilmez, aidiyet gerekir, forma için savaşacak futbolcular gerekir. Taraftar bunu ister. Nerede Alex'ler, Lugano'lar, Volkan'lar?

Adamlar Osimhen'i almış, hazırlık maçında gol kaçınca adam heyecanlanıp ayağa kalkıyor. Bizimkiler en fazla donuk suratla sahayı izler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…