D Despinauser Zeptopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mayıs 2025 #1 Şahsen futbolla alakalı bir bilgim yok. Fenerbahçe geçenlerde şampiyonluk kutlamıştı, bu sene onu mu şampiyon oldu onca yılın ardından anlamadım. Bugün de Icardi şampiyonluk kutlaması gördüm. Normalde böyle olaylar daha popüler olmaz mıydı?
Şahsen futbolla alakalı bir bilgim yok. Fenerbahçe geçenlerde şampiyonluk kutlamıştı, bu sene onu mu şampiyon oldu onca yılın ardından anlamadım. Bugün de Icardi şampiyonluk kutlaması gördüm. Normalde böyle olaylar daha popüler olmaz mıydı?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #2 Basketbolda Avrupa şampiyonu oldu onun kutlamasıydı o.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.442 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 EuroLeague basketbol şampiyonu oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EuroLeague basketbol şampiyonu oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 29 Mayıs 2025 #4 Basketbolda Fenerbahçe Avrupa şampiyonu oldu. Barbar sporunda ise kim şampiyon oldu bilgim yok.