Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı

Hesabın isminin 12 numara olması bır sorun etmıyor bu konusmanın kısaltılmıs halı ıstersen uzun halını bulup ızleyebılırsın. Kayıtı olan goruntuyu bıle ınkar edıyorlar.

“Hissiyatımsı” hocam “Hissiyatımsı”

O kadar olay çıkardılar keşke yükselebilselerdi…

Niye sizde mi şikayetçisiniz federasyondan

Hesabın isminin 12 numara olması bır sorun etmıyor bu konusmanın kısaltılmıs halı ıstersen uzun halını bulup ızleyebılırsın. Kayıtı olan goruntuyu bıle ınkar edıyorlar.
Hay Allah'ım ya... Adam bana hala hesabın ismi falan diyor. Paylaştığın hesap Fenerbahçe'nin en büyük taraftar hesaplarından bir tanesi.

Hay Allah'ım ya... Adam bana hala hesabın ismi falan diyor. Paylaştığın hesap Fenerbahçe'nin en büyük taraftar hesaplarından bir tanesi.

Dostum git o zaman ideonun direk tam halıne ızle o vıdeoda orada gecen konusmanın ozetını yazmıs.

Dostum git o zaman ideonun direk tam halıne ızle o vıdeoda orada gecen konusmanın ozetını yazmıs.

Hocam “o anki hissiyatıma dayanarak penaltı verdim” ne demek ya? Hissiyat mı önemli pozisyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…