Fenerbahçe-Sevilla rövanş maçı sizce kaç kaç biter?

495477

Hectopat
Makaleler
2
Jorge Jesus bu maça daha iyi bir kadroyla çıktı, joshua King ve İrfan yok bu bile büyük bir şey bence. Sizce maç kaç kaç biter?

Enner Goatcia 1-0 yaptı penaltıyla. 2.de kısa zamanda gelir umarım.

İkinci yarıda da atıp uzatmaya götüreceğiz bence. Fena oynamıyoruz şuan. Neden kimse mesaj yazmamış anlamadım. Kimsenin Fener'e güveni kalmamış sanırım .

Enner Valencia'ya güzel sözlerinizi eksik etmeyin dostlar. Milli maç sayılır herkes katkıda bulunsun.

İkinci yarıda da atıp uzatmaya götüreceğiz bence. Fena oynamıyoruz şuan. Neden kimse mesaj yazmamış anlamadım. Kimsenin Fener'e güveni kalmamış sanırım .
Ben kaldım kardeş, ben kaldım.

Çakmak yüzünden oyunun ritmi bozuldu, o çakmak yüzünden kaybedersek hakkımı helal etmem.

Ben bıktım ne kanser takım ya yeter artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Olmadı, yine olmadı. Düzgün bir forvet alana kadar da olmayacak sanırım. Umarım yönetim Jorge Jesus hakkında düşünmeye başlar artık, yapması gereken hamleleri geç yaptığı için elendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…