Fenerbahçe token arz edildi

Makaleler
7
Yer
Konya
Fenerbahçe token bugün imzalanan anlaşma ile arz edildi. 2 satım seçeneği sunuldu. 15 Mayıs 2022 tarihine kadar satamayacağınız şekilde satın alırsanız 15 TL, 13 Ağustos 2021 tarihinde borsa açıldığında işlem yapabileceğiniz şekilde satın alırsanız 30 TL'den alabilirsiniz. 190 milyon adet arz edildi.

Paribu beni sağlam tokatladı daha bulaşmam bu siteye 20 BAT attım nakite çevireyim diye TL çevirmek için 27 BAT işlem ücreti istiyor bakmadan atınca kaldım öyle söve söve

Dünyada bir ilkse yakında tüm dünya takımları örnek alır, yok sadece TR'de ilkse yakında diğer büyük takımlarda token çıkarır. Değişen dünyaya uyum, para nerden geliyosa oraya yönelicen yapacak bir şey yok

Güncelleme yapıyorum. Seçenek 2 tükenmiş arkadaşlar. 13 Ağustos'tan sonra satın alınabilecekmiş. Ayrıca piyasaya çıkan en pahalı takım tokenlerinden birisiymiş. Athletic Mineiro gibi kulüpler de çıkarmış anda 1 dolar civarında çıkmış. Juventus'un tokeni ile sadece bilet ve hediyelik eşya alınabiliyormuş. Fenerbahçe SK 30 saniyede satışlardan 15 milyon TL gelir elde etti.

Kulüp kendi aldı heralde kardeşim bende Fenerliyim ama 30 saniyede nasıl o kadar satmışız anlamadım

Sadece Paribu üzerinden mi bu tokeni alabiliyoruz?

Kulüp kendi aldı heralde kardeşim bende Fenerliyim ama 30 saniyede nasıl o kadar satmışız anlamadım
Hocam taraftarlar aldı çünkü binlerce kişi var chatte şu anda. Fenerbahçe Avrupa'da tur atladığında 1 milyon tane, şampiyon olursa 20 milyon tane yakacak. Amatör branşlar için de bu geçerli. 22 Mayıs'ta 100 milyona sabitleyecekler.

1 milyon adet mi satmış yani? Oldukça iyi bir miktar.
Türkiye'de ve Dünya'da ilk değil. Socios sitesi üzerinden inceleyebilirsin diğer taraftar tokenlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…