Ahmet Uygur Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 106 29 Temmuz 2019 #1 Ben futbolcu olmak istiyorum, Fenerbahce'de oynamak istiyorum. Hangi yollardan gececeğim, biraz bilgi verir misiniz? Oturdugum yerde Fenerbahce futbol okulu var oradan mi A takima secilecegim? Biraz bilgi verin lutfen.
Ben futbolcu olmak istiyorum, Fenerbahce'de oynamak istiyorum. Hangi yollardan gececeğim, biraz bilgi verir misiniz? Oturdugum yerde Fenerbahce futbol okulu var oradan mi A takima secilecegim? Biraz bilgi verin lutfen.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.493 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 29 Temmuz 2019 #2 Öncelikle yaşın kaç? Fenerbahçe altyapısına seçilsen bile ana takımda oynaman garanti değil diye biliyorum.
Öncelikle yaşın kaç? Fenerbahçe altyapısına seçilsen bile ana takımda oynaman garanti değil diye biliyorum.
Ahmet Uygur Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 106 29 Temmuz 2019 #3 Vavien. dedi: Öncelikle yaşın kaç? Fenerbahçe altyapısına seçilsen bile ana takımda oynaman garanti değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yasim 14
Vavien. dedi: Öncelikle yaşın kaç? Fenerbahçe altyapısına seçilsen bile ana takımda oynaman garanti değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yasim 14