Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 2 Nisan 2023 #31 M3HM3TY dedi: Sanmıyorum edeceğini ederse umarım sadettin saran gelir. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle etti. Dediğim gibi belli olur yakında.
M3HM3TY dedi: Sanmıyorum edeceğini ederse umarım sadettin saran gelir. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle etti. Dediğim gibi belli olur yakında.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #32 elREYdeTURQUÍA dedi: Kanka kendi yazdığını oku da öyle konuş XP Genişletmek için tıkla... Okuduğunu anlamada problemin var sanırsam. Bence bir geliştir diyeyim sana.
elREYdeTURQUÍA dedi: Kanka kendi yazdığını oku da öyle konuş XP Genişletmek için tıkla... Okuduğunu anlamada problemin var sanırsam. Bence bir geliştir diyeyim sana.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.503 Çözümler 126 2 Nisan 2023 #33 525623 dedi: Futbol takımı tutmak başlı başına saçmalıktır. Hiçbir faydası yok sana. Genişletmek için tıkla... Her faydalı olan şeyi yapıyorsun ya, ayrıca Fener dışında takım tutanların genelde mutluluk kaynağı oluyor nasıl faydası olmuyor şu ülkede sevilecek başka ne var?
525623 dedi: Futbol takımı tutmak başlı başına saçmalıktır. Hiçbir faydası yok sana. Genişletmek için tıkla... Her faydalı olan şeyi yapıyorsun ya, ayrıca Fener dışında takım tutanların genelde mutluluk kaynağı oluyor nasıl faydası olmuyor şu ülkede sevilecek başka ne var?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #34 Roux dedi: Ali Koç, istifa etti sanırım. Şuan toplantı yapıyorlarmış. Yakında belli olur. Genişletmek için tıkla... Şu zamana kadar etmediyse şu an hiç etmez bence.
Roux dedi: Ali Koç, istifa etti sanırım. Şuan toplantı yapıyorlarmış. Yakında belli olur. Genişletmek için tıkla... Şu zamana kadar etmediyse şu an hiç etmez bence.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 3 Nisan 2023 #35 Yavuz_Çetin dedi: Şu zamana kadar etmediyse şu an hiç etmez bence. Genişletmek için tıkla... Twitter üzerinden takipleştiğim birkaç haberciye sormuştum, onlar söyledi. Kongre olarak karar alınması lazım. %50 ihtimal verebilirim doğruluğuna Son düzenleme: 3 Nisan 2023
Yavuz_Çetin dedi: Şu zamana kadar etmediyse şu an hiç etmez bence. Genişletmek için tıkla... Twitter üzerinden takipleştiğim birkaç haberciye sormuştum, onlar söyledi. Kongre olarak karar alınması lazım. %50 ihtimal verebilirim doğruluğuna
Zatı Muhterem Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #36 Bırakıyorum artık Fenerbahçe'nin maçlarını izlemeyi. Yeter artık ya ! Vakitimiz bu kadar değersiz mi ya ?
Bırakıyorum artık Fenerbahçe'nin maçlarını izlemeyi. Yeter artık ya ! Vakitimiz bu kadar değersiz mi ya ?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.655 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #37 Ali Koç neyi zorluyor acaba yani olmuyor ya hani salsana niye salmiyor? Tüm serileri bitirdi Kadıköy'de.
Ali Koç neyi zorluyor acaba yani olmuyor ya hani salsana niye salmiyor? Tüm serileri bitirdi Kadıköy'de.
TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 3 Nisan 2023 #38 Benim tuttuğum max takım böyle olur zaten. Hayatta nerde kazandık ki tuttuğumuz takım kazansın aga. Tam takımımı bulmuşum.
Benim tuttuğum max takım böyle olur zaten. Hayatta nerde kazandık ki tuttuğumuz takım kazansın aga. Tam takımımı bulmuşum.