Fenerium formalarda neden yıldız yok?

fakewety

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, fenerbahçeliyim ve daha önce hiç forma almadım. Gelecek sezon 5 yıldız olacağı için şu an almak yerine gelecek sezon alırım diye düşünüyordum ancak bu sezonunun fenerium formalarında 3 yıldız dahi yok. Fenerium ürünlerinde yıldız olmama gibi bir şey mi var acaba? Ona göre 5 yıldızı beklememe gerek kalmaz, boşuna yıldız değişmeyecekse beklemem. Bu arada formanın arkasına yazı yazdırmayı düşünmüyordum ama güzel tavsiye gelirse yazdırabilirim de, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ali koç gelecek sezon 5 yıldızla sahaya çıkacağımızı, Fenerium ürünlerinde ise yıldızın şimdiden 5 olarak değiştirileceğini söyledi.

Ali koç gelecek sezon 5 yıldızla sahaya çıkacağımızı, Fenerium ürünlerinde ise yıldızın şimdiden 5 olarak değiştirileceğini söyledi.
Ali Koç'un başkan olarak kalacağı kesin değil. Ama evet, büyük ihtimalle 5 yıldızla çıkılacak. Bana sorarsanız, yıldız sayısına bakmıyorum. Forma güzelse alınır. Mesela bu seneki çubuklu bence çok güzel.

Yeni sezon şimdi olmaz, yazın çıkar.
Ali Başkanım ya. Taraftarını üstüne giydirdiği formayla da rezil etmek istiyor.

Umarım dediğiniz gibi olur da Ali koç en yakın zamanda gider. Forma içinse logonun üstünde yıldız olmayınca fazla boş gibi geliyor, en azından 3 yıldız koysalarmış fikrim değişirdi ama yıldızsız hali pek hoşuma gitmiyor.

Ali koç 1959 öncesi şampiyonluklarımızın sayılması ile ilgili TFF'ye bir başvuruda bulundu ancak sonuç gelmeyince gelecek sezon 5 yıldızla sahaya çıkmaya karar verdi.

Sonraki sezona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…