Fenix 10TN-144 alınır mı?

Çin'de üretilen bir cihazın marka basılmış halidir. Anakartı, soğutma çözümü gibi önemli donanımlarda ne derece kaliteli olduğu muammadır. Alınmasını tavsiye etmiyorum.

Bütün üreticiler bilgisayarları Çin'de üretiyor. Ayrıca sizin dediğiniz işi sadece Monster ve GameGaraj yapmıyor; Xmg, Sager, Alienware, Apricot/Victor, vb... üreticiler de buraya ürettiriyor.

Şasisi Msi şasisi ile aynı. Soğutasıda bu anlamda gayet başarılı. Ben bu laptopu alsam tek korkacağım şey yazılımı olurdu...
En ucuz rtx 2070li bilgisayar monsterdan bile 3-4 lira daha ucuza satılırken bu bilgisayarın monsterın kalitesinin tartışıldığı bir ortamda bu kadar favori olması cidden düşündürücü. Ve sürekli bu Msi ile aynı kasa söylemi.

En ucuz rtx 2070li bilgisayar monsterdan bile 3-4 lira daha ucuza satılırken bu bilgisayarın monsterın kalitesinin tartışıldığı bir ortamda bu kadar favori olması cidden düşündürücü. Ve sürekli bu Msi ile aynı kasa söylemi.
Cihazı kullanmadım ama gördüğüm fotoğraflara dayanarak söylüyorum. İçindeki parçaların konumlandırılması ve ısı borularının şekli MSI ile aynı. Bende Tulpar T7 v19.5 kullanıyorum ve sıcaklığından şikayetçiyim. Ekran kartı 87 derecede çalışıyor. Bu durum Fenix laptopta yok ama. Önceki yorumumda dediğim gibi şasesine güveniyorum ama yazılım konusunda bir o kadar güvensizim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı