Güvenilmez olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben 2 gün önce Anno 1800 satın aldım, şirketlerine ait offline bir Steam hesabı veriliyormuş, normal Steam key yerine ve oyunu satın aldıktan sonra bunu öğrendim. Bize bir turbobit linki atıyorlar, kim bilir içindeki dosya tam olarak ne barındırıyor veya gerçekten söyledikleri gibi "şirketlerine ait offline bir Steam hesabı" mı bunu bilmiyorum. Steam key olarak bakın. Ben tabii key olarak değil de Steam hesabı olarak oyun sattıklarını öğrendiğimde ödemeyi çoktan yapmıştım. İade talebinde bulundum ama tabii ki ücret bana geri dönmedi. Şaşırtıcı değil. Bu yaptıkları şey, bir oyunu korsan yollarla elde etmekle aynı şey. En azından korsan yolla elde edince para vermiyoruz.
Merhaba,
Paylaşımınızda yer alan bazı ifadeler
gerçeği yansıtmadığı için bilgilendirmek adına açıklama yapmak istiyoruz.
Öncelikle belirtmek isteriz ki
tarafımızca kesinlikle Turbobit veya benzeri bir indirme linki paylaşılmamaktadır, herhangi bir dosya indirme işlemi söz konusu değildir. Satışını yaptığımız ürünler, açıklamalarda da açıkça belirtildiği üzere
firmamıza ait, orijinal Steam hesapları üzerinden teslim edilmektedir.
Bu sistem; özellikle
hikâye/kariyer odaklı oyunlar için, kullanıcıların oyunu orijinal şekilde deneyimleyebilmesini
daha uygun fiyatla sağlayan, sektörde yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Oyunlar korsan değildir, Steam altyapısı üzerinden çalışır ve ürün açıklamalarında teslimat şekli şeffaf biçimde belirtilmektedir.
İade konusuna gelince; dijital ürünler ve hesap teslimatları,
teslimat sonrası kullanıma açık hâle geldiği için iade kapsamı dışında kalmaktadır. Bu durum hem site kullanım koşullarımızda hem de ilgili mevzuatta açıkça yer almaktadır. Satın alma işlemi öncesinde ürün açıklamalarının okunması kullanıcının sorumluluğundadır.
“Korsan” benzetmesi ise
hukuki ve teknik olarak hatalıdır. Korsan kullanım, lisanssız ve izinsiz çoğaltma anlamına gelir. Tarafımızca sağlanan hesaplar lisanslıdır ve Steam üzerinden erişim sağlanmaktadır.
Yapıcı eleştirileri her zaman dikkate alırız; ancak
yanlış veya eksik bilgiye dayalı, markamızı yanıltıcı şekilde itham eden yorumları kabul etmediğimizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
FenixOyun
Arkadaşlar aman diyim bulaşmayın instagramdan yazıyorum whatsappdan yazıyorum sitenizden yazıyorum satın alana kadar anında cevap verilirken satın aldıktan sonra kimse cevap vermiyor dün ps5 astro bot oyunu satın aldım whatsappdan bu gün için geleceği söylendi sabahtan beri kimse cevap vermiyor birdaha tövbe
Merhaba,
Yaşadığınız gecikme için üzgünüz. Satın alma sonrası destek süreçlerimiz, teslimat yoğunluğuna bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşayabilmektedir. Playstation Oyunlarında
Teslimat süresi ürün açıklamasında belirtildiği şekilde 0–24 saat aralığındadır ve ilgili siparişiniz bu süre içerisinde tarafınıza iletilmiş olmalıdır.
Destek taleplerinin tamamı sırayla yanıtlanmakta olup, satın alma öncesi ve sonrası arasında kasıtlı bir iletişim farkı bulunmamaktadır. Tarafınıza dönüş sağlandıysa veya sorun çözüldüyse teyit edebilir misiniz? Aksi hâlde memnuniyetle yardımcı olmaya devam edelim.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
FenixOyun