Merhaba arkadaşlar. Bugün Mustafa kadir isimli YouTube kanalının bir videosunda gördüğüm "fenixoyun" sitesini araştırdım. Bu site hakkında konular açılmış hatta sitenin kendisi de yanıt verdiği olmuş. Birçok kişi güvenilmez demiş, ben de girip bir bakayım dedim. Sonuçta bir YouTuber ile sponsorluk yapmışlar ve forumlarda kendilerini savunmuşlar. Açıkça söylemek gerekirse, ben bunlara inanmadım. Ama içimde çok az da olsa bir umut vardı. En azından kötü de olsa zaman geçirebileceğim bir oyun çıkar belki diyerekten. Ve site dolandırıcı ise sizleri uyarmak amacı ile siteden Steam key satın aldım. 2 adet Steam key aldım ve oyunlara bakınca şaşırmadım değil
ikisi de 10 yaşındaki bir çocuğun yapabileceği oyunlar. Sitede Steam key bölümünde paketler var. Ben diamond paket ve Elite paket aldım. İkisinden de çıkan oyunları ve satın aldığıma dair kanıtları aşağıya koyacağım. Siz siz olun doğru dürüst araştırmadan bir siteye güvenmeyin. Not: Oyunların 2 side 200 dolar en azından iki kodu da aynı göndermediler
Eki Görüntüle 2327265
Eki Görüntüle 2327266
Eki Görüntüle 2327267
Eki Görüntüle 2327265
Eki Görüntüle 2327269
Eki Görüntüle 2327265
Değerli @palaaxe,
Öncelikle yaşadığınız deneyimi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizin gibi değerli bir müşterimizin geri bildirimleri, hizmet kalitemizi artırmak adına büyük önem taşımaktadır. Yaşadığınız durumu daha iyi anlayabilmek adına birkaç önemli açıklama yapmak isteriz.
Firmamız,
paylaşımlı hesap sistemi ile müşterilerine uygun fiyatlarla orijinal oyun deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Bu sistem sayesinde, oyunları yalnızca
hikaye ve
kariyer modlarında çevrimdışı oynayabilmektesiniz. Ayrıca, her bir hesabımız birden fazla kullanıcıya teslim edilmekte olup, bu durumdan hiçbir şekilde olumsuz etkilenmemeniz sağlanmaktadır. Oyunlar arasında
hiçbir kaydetme ya da bağlantı problemi yaşanmaz.
Öte yandan,
Steam Random Key satışı gerçekleştiren bir platform olarak, alıcılarımıza bu tür anahtarların genellikle
daha düşük maliyetli ve rastgele seçilmiş oyunlar sunduğunu belirtmek isteriz. Bu tür anahtarlar, genellikle kullanıcıların
kütüphane değerini artırmaları ve oyun koleksiyonlarını genişletmeleri amacıyla sunulmaktadır. Bu sistemin amacı, kullanıcıların yüksek kaliteli oyunlar beklemeden
ekonomik fiyatlarla oyun koleksiyonlarını çeşitlendirmeleri ve kütüphanelerini zenginleştirmeleridir.
Bu bağlamda,
steam random key satın alırken yüksek kaliteli oyunlar çıkması gibi bir beklenti yaratmak bizim amacımız değildir. Oyunların kalitesi,
keylerin rastgele dağıtılması nedeniyle çeşitlilik gösterebilir. Bu yüzden, satın alınan random keylerle ilgili beklentilerin doğru şekilde anlaşılması büyük önem taşımaktadır. Müşterilerimiz, bu tür sistemlerin doğası gereği her zaman çok değerli oyunlar elde etmeyebilirler.
Ayrıca, sitemizde
güvenli ödeme sistemleri ve
müşteri hizmetleri desteği ile her zaman kullanıcılarımızın yanında olmaktayız.
Dolandırıcılık ya da güvenilirlik konusunda herhangi bir endişe duymanıza gerek yoktur. Bizim amacımız, her zaman güvenli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunmak ve memnuniyetinizi sağlamaktır.
Umarız, yaşadığınız deneyimi anlamış ve durumunuzu açıklığa kavuşturabilmişizdir. Herhangi bir sorunuz olursa ya da daha fazla bilgi almak isterseniz, müşteri hizmetlerimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
fenixoyun.com
E-Mail:
destek@fenixoyun.com
WhatsApp iletişim: +90 0554 012 87 88
İnstagram iletişim:
@fenixoyun