Diğer FENVI PCI-e Wi-Fi 5 + BT 4.0 adaptörü 325₺

Kasayı açmaya üşendiğimden bakamadım şuan ama asrock a620m'in yuvasını benim pulse rx9070 kapatmıyordur umarım. Kasanın arka plakasını söküp ekran kartı gibi mi takıyoruz bu aletleri?
Genellikle kapatıyorlar ya. Bir uzatma kablosu eklemek gerekme ihtimali çok fazla.

Bu arada böyle bir bilgi paylaşılmış dikkat edelim.
Soru: AMD yonga seti anakartında çalışıyor mu?Cevap: HAYIR, yardım için lütfen Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin.

Genellikle kapatıyorlar ya. Bir uzatma kablosu eklemek gerekme ihtimali çok fazla.

Bu arada böyle bir bilgi paylaşılmış dikkat edelim.
Amd yonga setinde çalışmaması ilginçmiş. Aynı prosedürde çalışmıyor mu pcie yuvaları? İyi ki daha sipariş geçmemişim. Birkaç ucuz Usb adaptör almıştım ama neredeyse hiçbiri çalışmıyor adam akıllı. Mecbur telefonu wifi anteni olarak kullanıyorum artık, onda da kablo karmaşası oluyor ister istemez.

Amd yonga setinde çalışmaması ilginçmiş. Aynı prosedürde çalışmıyor mu pcie yuvaları?
Bu konuda paylaşılan ürün Intel'in AC7260 yongasını kullanıyor ve bu chipset ise AMD işlemcilerle uyumsuzluk yaşatabiliyor diye gördüm bazı yerlerde.

Onerebilecegin birşey varmı hocam? Önemli olan yüksek hızlara çıkması değil stabil ve iyi çalışması. Bu konudan anlamıyorum ne almam gerektiğini bilmiyorum, ekran kartı 7800xt. Bu anakarta takilanlardanmi attığım gibi değişik birşeymi yoksa direk USB ile takilanlardanmi almak mantıklı?

Bunun için bir öneri konusu açıp beni etiketleyebilirsin.

Ax210 wifi 6 olanından aldım. Ax201 eski model wifi5 gigabyte karttan daha kötü performans veriyor. Chipset kullansa anten kullanmıyor bu Çinliler. Çok performans beklentiniz olmasın.

Ben 1-2 yıl önce gene bu markadan aliexpressten tipi buna çok benzer bir şey aldım ve çalıştıramadım bozuk gelebiliyor yani haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…