Ferit'in Topladığı Sistem

Neye göre geleceği olmayan bir iş ? Tabiki daha düzgün meslekler var ama gayet geleceği oluyor. Vine fenomenleri, YT fenomenleri iyi veya kötü filmler çekiyor veya bir şekilde şov dünyasına girebiliyorlar.

İzlemeden boş boş yorum yapmışsınız adamın bilgisiz olduğunu ben de biliyorum ama videonun yarısı troll. Özellikle kasa konusu.

Videoyu izlemedim. Böyle adamları ne takip ederim, ne izlerim. İmzanda ki kedi bile daha zekidir. En azından gülüşü güzel. Bağımlılık yaptı.

Bilip bilmeden yorum yapmışsınız 5960X koyuyor diye, adamın eski bilgisayarından kaldığı için ve onu çekilişle vermek istediği için o işlemciyi koyuyor. Daha olayı bilmeden adamı gömme isteği nereden geliyor acaba? Onu izleyenler bilgisayar toplamak için mi izliyor? Onu izleyenler bilgisayar hakkında bilgi için mi izliyor? Adam elinde ki işlemciyle birlikte sistem toplayıp çekiliş yapmak istiyor siz burada adamı aşağılıyorsunuz, adam bilgisayar hakkında her şeyi bilmek zorunda değil zaten adamı izleyenler bilgisayar için değil oyunculuğu için sohbeti için izliyor ve PUBG turnuvalarında ülkemizi temsil eden bir adam. Burada kötü yorum yapıp dalga geçenler o adamın çeyreği bile olamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…